Avrupa şampiyonu Ceren için Tavşantepe’de coşkulu karşılama
14 Ağustos 2022 15:46

Avrupa şampiyonu Ceren için Tavşantepe’de coşkulu karşılama

Büyükşehir Kağıtspor’un genç haltercisi Ceren Akarsu, Avrupa şampiyonu oldu. Şampiyonluk sonrası Tavşantepe’de coşkuyla karşılandı.

 

 

Polonya’ nın Ciechanow kentinde düzenlenen Yıldızlar U17 Avrupa Halter Şampiyonasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Ceren Akarsu Ay Yıldızlı forma adına yarıştı. Ceren, kilosunda şampiyon olarak ülkemize altın madalya getirmeyi başardı. Şampiyon Ceren’e Mahallesi Taştepe’de görkemli ve coşkulu karşılama hazırlandı.

 

“İKİNCİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU"

24 ülkeden 356 sporcunun mücadele ettiği turnuvaya ülkemiz 20 erkek, 20 bayan olmak üzere toplam 40 sporcu ile katıldı. Şampiyonanın üçüncü gününde sahneye çıkan yıldız kızlar U17 kategorisinde 40 kiloda yarışan Ceren Akarsu silkmede 62 kg ile bir altın madalya, koparma’da 46 kiloğram ile bir gümüş madalya ve genel toplamda 108 kg ile bir altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu. 

 

TAVŞANTEPE SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Şampiyonluk sonrası evine dönen Ceren Akarsu, mehter takımı eşliğinde Mahallesi Taştepe’de meşalelerle karşılandı. Akarsu’nun büyük başarısı sonrası Tavşantepe sakinleri adeta sokağa döküldü. Akarsu için toplanan coşkulu kalabalık tarafında açılan pankartta “Türkiye’nin onuru Tavşantepe’nin gururu Ceren Akarsu evine-mahallene hoş geldin” ifadeleri yer aldı.

Güncelleme: 14 Ağustos 2022 18:55
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
TAVŞANTEPELİ 12:05 - 15 Ağustos 2022

Yolun hep açık olsun

0 Beğenmedim
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X