Hürriyet’in dikkat çeken U dönüşü!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet daha önce Emlak İstimlak Müdürü’yken görevden aldığı Recep Barış’ı belediye başkan yardımcısı olarak atadı. İzmit Belediyesinin duyurduğu haberde Barış’ın bilgi ve birikimiyle kentin ihtiyaçlarına hakim olduğu ifade edildi. Bu kadar birikimli bir ismin neden daha önce görevden alındığı merak edildi

Büyütmek için resme tıklayın

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yeni atamaları kentin gündem maddesi oldu. Ruhsat Müdürü Figen Çetin’i görevden alan Hürriyet bu kez de Emlak İstimlak Müdürü’yken görevden aldığı Recep Barış’ı başkan yardımcısı olarak atadı. İzmit Belediyesi tarafından duyurulan haberde “ İzmit Belediyesinde uzun yıllar farklı görevlerde bulunan ve son olarak İzmit Belediye Başkanı Teknik Danışmanı olarak görev yapan Recep Barış, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı Belediyecilik alanındaki bilgi ve birikimiyle kentin ihtiyaçlarına ve belediyenin kurumsal yapısına hâkim olan Recep Barış’a; Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü ile Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bağlandı. Recep Barış, yeni görevinde bağlı müdürlüklerin çalışmalarının koordinasyonundan sorumlu olacak” ifadeleri yer alırken, bu denli birikimli birinin daha önce neden görevden alındığı merak konusu oldu.

10 Tem 2026 - 21:11 Kocaeli/ İzmit- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Açıklayınız. - Sn.Hürriyete bir önerimiz daha var.

Hani iddialara gore nevzat Doğan zamanında fazladan para aldı denilen.hakkinda müfettişlerin tutanak tutup tespit ettiği denilen (kaynak 2019 kocaeli fikir gazetesi)

Yine iddialara izmit belediyesi koridorlarında o zamanlar çokça konuşulanlar Dahada önemlisi bakanlıktan izin alınmadan özel kalemden usulsüz memur yapılan.sonrasi müdür.başkan yardımcısı yapılan.siz gelir gelmez körfez gönderdiğiniz(korfezin başına bela ettiginiz)korfezdede kendini korfezin en büyük müteahhitinin korumasına girip kafasına göre resmiyetsiz liyakatsiz iş yaptığı iddia edilen

(bir örnek Hera Port.)

Serkan yegnidemiride geri alırsanız korfeze korfezli vatandaşlara körfezli müteahhitlere projecilere yapı denetimlere büyük iyilik yapmış olursunuz.

Sn.Hurriyet lütfen Serkan Yeğnidemir ile alakalı tespit ettirdiğiniz usulsüzlükleri yasal olmayan durumları kamuoyuna açıklarmısınız?

İzmit bilsin.korfez bilsin.kocaeli bilsin.

Yanıtla . 3Beğen . 2Beğenme 11 Temmuz 12:46