CHP’liler bunu konuşuyor! Hürriyet’ten Gökçe’ye: Senin ne işin var burada!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in mahkemesinin olduğu gün Çağlayan Adliyesine giden Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe‘yel karşılaştığında “Senin ne işin var burada” diye tepki göstermesi şok etkisi yarattı

Büyütmek için resme tıklayın

Sertif Gökçe, Derince Belediye Başkanı seçildikten sonra ismi Büyükşehir için geçmeye başlayınca İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in hedefi olmuştu. Gökçe’nin konuşulmasından rahatsız olduğu bilinen Hürriyet zamanla Gökçe’yle arayı açmış hatta sosyal medya hesaplarından bile çıkartmıştı.


GÖKÇE’Yİ İSTEMEDİ

Geçtiğimiz hafta yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 3 günlük gözaltı süresinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hürriyet’in mahkemesinin olduğu perşembe günü Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir ile birlikte Çağlayan Adliyesindeki yerini almıştı. Edinilen bilgi ve iddialara göre Hürriyet, karşısında Gökçe’yi görünce oldukça hiddetlenerek “Senin ne işin var burada!” dedi. CHP’de herkesin dilinde olan bu olayın ardından Gökçe’nin ertesi gün gerçekleşen “İzmit iradesine sahip çıkıyor” yürüyüşüne katılmadığı ve tutuklanmanın ardından paylaşım da yapmadığı görüldü.

27 Tem 2026 - 14:05 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.