AKP Derince İlçe Başkanı Mustafa Tırpan ve yönetiminin asker eğlencesine katıldığı fotoğraf ilginç bir diyaloğa sebep oldu. AKP Derince İlçe Teşkilat Başkanı Hanefi Örengil’in paylaşımın altına “Biz ne adamlarla yol yürüdük” yazması görenlerde şaşkınlık uyandırdı. Örengil’in tek cümlelik yorumuna destan gibi cevap yazan
Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Ünal Çelik ise “Ben , Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği Başkanı ve Derince Akparti istişare kurulu üyesi olarak; kapımıza gelen her misafiri siyasi görüşüne bakmaksızın, örf ve adetlerimize yakışır şekilde en güzel biçimde ağırlamayı biliriz. Bu gece orada bulunan herkes bizim misafirimizdi ve misafirperverlik bizim için tartışma konusu değil, bir kültür meselesidir.
ÖTEKİLEŞTİRİCİ ÜSLUBU TERCİH ETMİŞSİN
Sen ise Derince AK Parti Teşkilat Başkanı olarak; birleştirici, kucaklayıcı ve toplumu bütünleştirici bir siyaset dili kullanman gerekirken, ayrıştırıcı ve ötekileştirici bir üslubu tercih etmişsin. Makamlar insanlara kutuplaştırmak için değil, gönüller kazanmak için verilir. Kimseye adamlık dersi verecek değiliz; çünkü bizim kültürümüzde adamlık sözle değil, duruşla, edep ile, misafire gösterilen hürmetle ve insanlara duyulan saygıyla ölçülür. Herkes kendine yakışanı yapar. Biz misafirlerimizi en güzel şekilde ağırladık; sen ise kullandığın dille kendine yakışanı yaptın. Takdiri de kamuoyunun vicdanına bırakıyorum” ifadelerini kullanarak cevap verdi.


Yorum yazarak Yeni Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Yeni Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
(22)Trabzınlu - ulan dangoz bir derdin varsa git kendi sayfandan yaz paylaş Gümüşhane tabelası altında böyle paylaşım yapmakta ne demek cahil heriif.
Tırpan gece gündüz çalışsa ne bir kaçtane cahil tırpana yazık edecek biride bay Nurh
Kadir - Bu Hanifi denen yalaka AKP de Yönetici olur olmaz iki kızınıda Belediyelere işe koydu bu adam utanmadan birde başkalarının fotoğraf larının altına yorum yazıyor hanifi sen ne utanmaz adamsın gerçi sizlerde utanmak yokki utanma olsa yönetimdeki hepsiniz sülalenizi belediyelerde işe koymazsınız siz kim utanma kim insanlar sizi seçim dönemi kapılarından kovacaklar bunada hazırlıklı olun bir tane kukla ilçe başkanınla birlikte partide birbirinize nenni söyler durursunuz
Naci - Bir İlçenin Yöneticisinin kendi yönetici olduğu siyasi partinin sayfasından yaptığı yoruma bakarmısinız. Bu yüzden Derince dün, bu gün ve yarın kaybetmeye mahkumdur.
Bu adamlar mahallelerde örgütlrnecek, ekip kuracak herkesi kucaklayacak seçim kazanacak.
Yazık çok yazık , Bu ilin ilçelerin ağabeyleri yok mu ? Koskoca ilçede sen ne anlatıyosun kardeş bak işine diyecek adam yokmu?
Bunlar gercekten neye ,kime hizmet ediyorlar?
Hakiki Manav - Dernekler İbrahim şirin başkana .oy verecez dediler vermediler.hanefi başkan yazdıysa bir bildiği vardır.mustafa başkanda bunları bildiği için hakettikleri gibi davranıyor onlara
Gümüşhane29 - Ünal başkanım sen adamsın.herkes bilir seni.bi lafa bak bir de söyleyene.biz seninle her yola gideriz sen rahat ol.
Eski Partili - Hakkımız size helal değil. Yiyin yiyin yemedim diyin, diyin diyin demedim deyin.
Gümüşhaneli - Önce yazmış sonra soru işareti koymuş.biz soralım kendisine kimleri sattınız bu yolda?? Kimlere ihanet ediyorsunuz?? Kimleri kötüleyşp iyiiyi oynuyorsunuz?? Meydan size mi kaldı?? Biz o fotoğrafta olan herkesle bin kere daha yol yürürüz? Peki siz yolda kalınca bugün yanında göründüğünüz kimleri satacaksınız arkadan arkaya??
Vefa - Sen eski teşkilat zamanında bu saygısızlığı yapacaktın da orada oturacaktın hee?? Asıl biz sizi görünce yol yürümeyi bırak yolumuzu değiştirir olduk be! Saygısızlık,vefasızlık moda oldu. Dernek başkanı kim di mi? Eskiler kim? Baban kurdu partiyi Sen Ak partiye yakışmıyosun, geç yeni partiye.bu yenilikçi kafa orada karşılık bulur.
Gerçekpartili - Sen kimsin amca.bu teşkilata biz emek verdik emek.gerçekten iyilerle yol yürüdük.sen ne yaptın.anca iş mevki için partide gözüküyosunuz.sülalen nemalanmış. Gerçekten Ak Partili olsan kendinden önceye partinin faydasını koyar o çeneni tutardın.yazıklar olsun sana da sana bu gücü verenlere de!!!biz de gereken cevabı zamanı gelince vereceğiz.bakacaz kim sokakta kim saklanıyor orada burada!!bekle!!
Derinceli - Cehape de adliye koridorları karışık. Herkes birbirini suçluyor. Akepe de herkes herkesin kuyusunu kazıyor,ortalık karışık. Demekki neymiş herkes en yakınımdakinden en büyük kazığı yermiş.bitirin birbirinizi.seyrediyoruz!
Teknisyen - Kulağını cekmeyip böle yol açarsanız kendini misyonlu biri sanıp 43.000 ila 45.000 kişi kadar kocaelide yaşayan gümüşhaneliler başkanını ötekileştirmeye çalışır.
Gümüşhaneli - Hiçbir deneği adam yerine koymuyorlar.seçim zamanı İbrahimi desteklemedik diye.kusura bakmayında ne bekliyordunuz ?adamın ne olduğunu bile bile ona mı oy verecektik.dünya alem biliyordu onun fıtratını.benden olurmu diye sokaklarda dolaşan adama oy vermedik diye kankası Mustafa dernek başkanlarına ayar verirse yardımcısıda rahatlıkla yazar biz kimlerle yol yürüdük diye.hiç kıvırmasın.ilçede Mustafa’nın derneklerle ilgili konuştukları onlar kim oluyor konuşmalarını da biliyoruz.şimdiden belediye başkanlığına spyunmuş .ikimci ibrahim bakası yaşamak istiyorsa ak parti buyrun gösterin aday.seçim zamanı hatırlarlar bizi ama biz bu ları unutmayız.
Yılmaz - Kimlere kaldı bu parti. Tırpan bu durumun farkında değil misin.birlştirici gücünü arka planda hep ayrıştırma için kullanan niyeti kötü insanlara bırakmışsın. Dolmacılar örengiller demirler şirinler bakalım seni batıracak mı çıkaracak mı?? Zamana ve allaha bırakmışız.
Alirvren - Yazık o Gümüşhanelilere geleceksin seçimde hanefi, Tırpan, orak, çekiç her neyseniz. Partiyi bitirdiniz. Yer elması bu arkadaş ben partiye gittiğimde yüzüme eski teşkilat adı üstünde eskilerde kaldı git onlara anlat derdini dedi. Seçim gelsin anlatacağız size dersimizi. Kibir abideleri
Yalçın - Sosyal medya yorumlarında kavga çıkartan teşkilat nasıl olacak yarın secimde o insanlara nasıl gidecek. Ayıp !!!
Yürekli - Destan da yazar kitapta..demekki ne kadar doluymuş. Bu çirkin dil bu ötekileştirme bu dedikoduculuk teşkilata büyük emeği olan insanları itibarsızlaştırma ak partide moda oldu. Derince ak partide bu fitne tohumlarını sürekli atan ve sevmediği istemediği insana iftira atıp her yerdee dedikodusunu yapma modası İ. Şirin zamanı da başladı. Bu adamlar da onların köpeği işte...
Teşkilatçı - Mustafa başkanı severim delikanlıdır.ama ne yazıkki bu işi beceremedi.tivaretle siyaset beraber yürümüyor.çok yoğun olunca doğrudüzgğn partiye bile gelmiemiyor.yaptırım gücü kalmıyor.sonrada böyle olaylar yaşanıyor. Bu kaçıncı olay..biz içindeyiz nelere şahit olduk .bu mevzu basit kalır.
Enyeniparti - Kadroları muhteşem. Sanırsın Nuh’un gemisi
Genco - Teşkilat teşkilat olalı böyle kadro görmedi.neresinden tutsanız elinizde kalıyor
Mah Yönetici. - Gümüşhaneliler başkanının oğlunun asker eğlencesine gelip adamın mutlu gününde siyasi hesaplşamalra girmek nedir. Derince eski Derince değil yazık etiiniz.
Muzaffer Er - Büyükşehir istihdam kadrolarını teşkilattan habersiz çocuklarını işe yerleştirmek için kullanan, buda yetmezmiş gibi aynı zamanda diğer çocuğunu Körfez Belediyesine işe başlatan Ak partiden nemalanan ama geçen dönem seçimlerde partiye oy bile vermeyen verdirmeyen bu zatı hala daha Teşkilat Başkanı olarak görevde saklayan zihniyet yine sandıkta gereken cevabı muhalefetten değil kendi seçmeninden alacak
Dericelimüdür - Ünal çelik tam bir yalakadır sertif işini çözerse sertifçi çözmezse mustafacı tam bir işgüzar hanife bey haklı olabilir katılıyorum .
Yazılan yorumlardan Yeni Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.