Erdem Arcan, Hürriyet’i CHP’de mi bıraktı?

İzmit Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Sefa Sirmen’in bir seçimde Fatma Kaplan Hürriyet’le Tahir Büyükakın karşı karşıya gelse Büyükakın’ı destekleyeceğini söylemesi üzerine Yeni Parti Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan’ın sessizliği şaşkınlık yaratıyor

Büyütmek için resme tıklayın

İzmit Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Sefa Sirmen’in, olası bir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Tahir Büyükakın ile Fatma Kaplan Hürriyet’in karşı karşıya gelmesi halinde oyunu Büyükakın’dan yana kullanacağını söylemesi tepki alırken, bir ismin suskunluğu dikkat çekiyor.


CHP’DE SEÇTİRDİ AMA…


İzmit Belediye Başkan Yardımcısıyken Hürriyet tarafından CHP Kocaeli İl Başkanı seçtirilen Erdem Arcan, Yeni Parti Kocaeli İl Başkanı olduktan sonra yaptığı hamlelerle dikkat çekiyor. Önce Hürriyet’le arası açık olan isimleri yönetime alan Arcan’ın, Sirmen’in kentte olay yaratan sözlerine sessiz kalması dikkat çekti. Sirmen’in sözlerine karşı aksiyon almayan Arcan’ın, Yeni Parti’ye geçtikten sonra Hürriyet’i CHP’de bırakıp daha farklı bir siyaset izlemeye mi karar verdiği merak konusu oldu. Bakalım Yeni Parti Kocaeli’den Sirmen’le ilgili açıklama gelecek mi?

21 Ağu 2026 - 08:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.