Aşam’dan Bulut’a “Listeni açıkla” çağrısı

KOTO Başkan Adayı Fatih Sultan Aşam, KOTO Başkanı Necmi Bulut’a seslenerek listesini açıklamasını istedi

Büyütmek için resme tıklayın

Kocaeli Ticaret Odası seçimi öncesi çekişme sürüyor. Başkan adayı Fatih Sultan Aşam bugün çektiği videoyla KOTO Başkanı Necmi Bulut’a seslendi. Aşam yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Çarşamba günü meclis toplantısına davet ettiler. Ben de katılacaktım. Bizimle birlikte hareket eden birkaç meclis üyesi arkadaşımızı aradım, 'Başkanım gelmedi' dediler. Neden diye sordum. Meğer 75 meclis üyesinden toplantıya katılanların sayısı 20 var, 20 yok.


LİSTE YOKSA 27-0 NASIL OLACAK?

Kıymetli mavi liste... Meclise gelmedik ama tabloyu gördük.
Daha kendi meclis üyelerinizi toplantıya getiremiyorsunuz ama şehirde '27-0' diyorsunuz. Biz aylardır aynı şeyi söylüyoruz: Madem 27-0 alacağınızdan bu kadar eminsiniz, açıklayın 27 komitenin tamamındaki listelerinizi; biz de görelim, siz de görün.
Ama biz hazırız. Öncelik sizin, çünkü büyük olan sizsiniz. Biz gençler sizi bekliyoruz. Kırmızı liste hazır, ekiplerimiz sahada. Algıyla değil; isim isim, liste liste konuşalım. Liste yoksa 27-0 nasıl olacak? Sandık geldiğinde algılar değil, üye konuşacak. Tüm üyelerimizi kırmızı listeyi desteklemeye davet ediyoruz."

28 Ağu 2026 - 17:03 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.