Kocaeli Kent Konseyi’nden Kocaelispor’a Güç Birliği: 100 Kombine!

Kocaeli Kent Konseyi, Süper Lig’de mücadele eden Kocaelispor’a destek vermek amacıyla farklı tribünlerden toplam 100 kombine bilet satın aldı. Kent Konseyi Başkanı Ceyhun Yalçın, takımın her zaman yanında olduklarını vurguladı

Büyütmek için resme tıklayın

Kocaelispor’a maddi ve manevi katkı sağlamak üzere harekete geçen Kocaeli Kent Konseyi, temin ettiği 100 kombine biletle kulübe destek olurken şehirdeki birlik ve beraberlik ruhunun güçlendirilmesini amaçladı.

"Kocaelispor Hepimizin Ortak Sevdası"
Kocaelispor’un kentin en önemli ortak değerlerinden biri olduğunu belirten Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ceyhun Yalçın, gerçekleştirilen desteğe ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Kocaelispor'umuzun her zaman yanında olduğumuzu göstermek adına 100 kombine bilet alarak takımımıza katkı sunduk. Bu şehrin sevdası ortak, heyecanı ortak, Kocaelispor hepimizin."

03 Eyl 2026 - 11:45 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.