Yeni Partililerden AKP’li başkana suç duyurusu

Darıca Belediyesi Yeni Parti Meclis Üyesi Erhan Balıkçı, Balyanoz Koyu’ndaki Beton Santrali ile ilgili Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, başkan yardımcısı ve zabıta müdürü hakkında suç duyurusunda bulundu

Büyütmek için resme tıklayın

Darıca Belediyesi Yeni Parti Meclis Üyesi Erhan Balıkçı, Adliye önünde paylaştığı fotoğrafta şu ifadeleri kullandı: “MECLİSTE UYARDIK, SORDUK, HESAP İSTEDİK. GEREKLİ ADIMLAR ATILMADI; ŞİMDİ YARGIYA TAŞIDIK !

Balyanoz Koyu’ndaki Beton Santrali ile ilgili mecliste defalarca soru sorduk, uyarılarımızı yaptık ve gerekli işlemlerin yapılmasını istedik. Ancak tüm bunlara rağmen sonuç alınamadı.. Bu nedenle Darıca Belediye Başkanı, teknik başkan yardımcısı ve zabıta müdürü hakkında görevi kötüye kullanma iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduk.


BİZİM MÜCADELEMİZ HUKUKSUZLUKLA

Biz sustukça değil, Darıca’nın hakkı için mücadele ettikçe görevimizi yapmış olacağız. Kamu yararını ilgilendiren hiçbir konunun üzerinin örtülmesine izin vermeyeceğiz. Balyanoz Koyu’nun ve Darıca halkının hakkını sonuna kadar savunacağız. Bizim mücadelemiz makamla değil, hukuksuzlukladır. Darıca’nın hakkını, hukukunu ve kamu yararını kimsenin kişisel veya siyasi hesaplarına teslim etmeyeceğiz. Bundan sonra hesabı siyaset değil, hukuk soracak!”

10 Eyl 2026 - 11:11 Kocaeli- Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.