Büyükakın, Hürriyet’in gerilim siyasetine fırsat vermedi!
17 Aralık 2021 17:55

Büyükakın, Hürriyet’in gerilim siyasetine fırsat vermedi!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Süleyman Paşa Hamamı ve Cumhuriyet Çocuk Parkı’nı bahane eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kavga çıkarmak istediğini belirterek, “Tarihi hamamın ve çocuk parkının tahsisi yapıldığı halde bağırmaya devam etmenizin tek nedeni istediğiniz kavgayı alamamış olmanızdır” dedi.

GERİLİM ÇIKARMAK İSTİYOR


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi’nin iki yıldır ihmal ettiği Cumhuriyet Çocuk Parkı’nda yeni bir proje başlatarak, izbe görüntüden kurtarmak istiyordu. Ancak İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, son anda parkta eylem başlatıp, yeni projenin başlamasına engel oldu, kendilerinin proje hazırladığını öne sürdü. Hürriyet, ikinci benzer olayda resmi yazıyla yer tahsisinden vazgeçtiklerini bildirdikleri Tarihi Süleyman Paşa Hamamı’nda yine son anda karar değiştirip, söz konusu yerde kafe açtı. AK Parti döneminde restorasyonu yapılarak yeniden şehre kazandırılan, İzmit’in en gözde mekanı haline gelen tarihi hamamın tahsis görüşmesinin yapılacağı meclis toplantısı öncesi gerçekleşen kafe açılında siyasi söylemler de dikkat çekiciydi.


NE KADAR UĞRAŞIRSANIZ UĞRAŞIN


AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, her iki olayın da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni kışkırtmak üzere özel kurgulandığını belirterek şunları söyledi: “İstediğiniz ne tarihi hamam, ne çocuk parkıydı. Siz bu yerlere önce bakmayıp, sonra sahip çıkarak aslında kavga çıksın istiyordunuz. Ama başaramadınız. Parkı da, hamamı da aldığınız halde bağırmaya devam etmenizin tek nedeni budur. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızın da dediği gibi, “Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, sizinle kavga etmeyeceğiz. Çünkü kavganın İzmit’e faydası yok”. Güney, sosyal medya hesabında Başkan Büyükakın’ın meclis konuşmasını da sosyal medya hesabında paylaştı.

 

İşte o video;

Güncelleme: 17 Aralık 2021 19:36
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X