10 ton un ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak
19 Eylül 2022 14:43

10 ton un ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak

Gölcük Belediyesinin Rahvan At Koşu Pisti'de bulunan 38 dönümlük alana ektiği buğdayların ilk hasadı yapılmıştı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer elde edilen unların ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi.

Gölcük belediyesi Türkiye'de ses getiren bir projeye imza atarak Rahvan At Koşusu Pisti'nin ortasında bulunan 38 dönümlük alana sosyal faaliyetlerde kullanmak üzere yüksek verim aldığı buğdayların hasadını yapmış ve 20 ton buğday ve 400 balya saman elde edildiğini açıklamıştı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, sosyal medya hesabı üzerinden ekilen buğdayların 5 kg'lik paketler halinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara dağıtılacağını duyurdu.

“İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİLECEK”

Başkan Szeer;" Gölcük Belediyesi Rahvan At yarış tesislerinin ortasında bulunan alana buğday ekmiştik. Ektiğimiz buğdaylar su an beş kiloluk paketler halinde bunları ihtiyaç sahibi olan hemşerilerimize dağıtacağız. Burada yetiştirdiğimiz buğdaydan elde ettiğimiz 300 balyanın üzerindeki saman balyasını da yine ihtiyaç sahibi olan hemşerilerimize vereceğiz.

“HAYIRLI UĞURLU VE BEREKETLİ OLSUN”

Atıl bulunan bir alanı Buğra ekmek suretiyle değerlendirdik ve şu an emeğimizin karşılığını almaktan mutluluk duyuyorum. Park bahçeler müdürlüğü ve değerli çalışanlarına teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bu buğdayları un haline getirme sürecinde bizden herhangi bir ücret almayan destek olan bereket un fabrikasına ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Yine burada elde ettiğimiz kepeği de ziyan etmedik. Bu kepeği de fabrika Gölcük belediyesine teslim etti bunu da yine rahman at yarışı tesislerimizde değerlendiriyoruz bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu bereketli olmasını diliyorum.” Dedi.

Güncelleme: 19 Eylül 2022 14:48
BENZER HABERLER
lastik iş sendikası
kaan uçar masaüstü
X