500 milyon bana yeter diyerek o çeki bıraktım
27 Kasım 2020 15:13

500 milyon bana yeter diyerek o çeki bıraktım

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı borç iddiaları ile ilgili açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz salı günü Kocaelispor Basın Sözcüsü Abdülkadir Yılmaz gerçekleştirdiği basın toplantısında “Kocaelispor’un Saffet Sancaklı’ya olan borcu için “14.479 921 liraydı. Kendisinin aldığı paralardan sonra kalan alacağı ise 12 milyon 786 bin liraya düştü. Sürekli güncel kur üzerinden alacağını hesaplatıyor.” ifadelerini kullanmıştı.

MHP Kocaeli Milletvekili ve Kocaelispor’un eski kaptanlarından olan Saffet Sancaklı yaptığı açıklama ile bu iddialara cevap verdi. Hodri Meydan’ın yeri yeri hayırlı olsun. Biliyorsunuz son zamanlarda Kocaelispor ve Saffet Sancaklı arasında spekülasyonlar vardı. Onları aydınlatacağım. Bugün hiçbir yerde anlatmadığım bir kaç olay anlatacağım. Birincisi 30 sene önce ben transfer olduğumda 500 milyon TL’ye anlaştım. Takım şampiyona olursa 150 ben gol kralı olursam 100 milyon TL olarak anlaştım. 500 milyon yarısını da prim olarak kazanacaktım. Bildiğiniz gibi biz hoş rekorları karar haftalar önce şampiyon olduk. O sene attığım gol 30 yıldır PTT nezdinde kırılamadı. Kocaelispor’la 1 yıllığına anlaşmıştım sonrasında Galatasaray’a gideceğim demiştim. 260 milyon kiralık çeki gittim teslim ettim. 500 milyon bana yeter diyerek o çeki bıraktım. Hakettiğin 760 Milyon paranın 260 Milyonunu bıraktım. Kocaelispor ve Türkiye’de bana bir tane adam söyleyin bu parayı bırakacak adam söyleyin!

İkincisi ben sonra Sefa Bey ile görüştüm. Ben yine Kocaelispor’da kaldım mukavelem bitti gideyim dedim izin verdi. 1 milyar TL bonservisim vardı. Bende gittim Sefa Bey’e dedim ki Galatasaray ile görüşmeye gidiyorum. Bana mustafa Denizli’yi getireceğiz bir görüşür müsün dediler. Bana Galata’dan’dan istediğin oyuncu söyle şart koşayım. Kaptan Yusuf gelsin Cengizhan mustafa var alabilir öisin onları dedi. Dedim hocam ben halledeceoiö merak 25 milyar TL işe iki yıllık anlaşma sağladık. Bonservisi ne yapacağız dedim 1 milyar TL yatırıp geleceğiz. Bu üç ismi takas olarak vereceksiniz dedim. Bu üç isim ve 10 milyar TL para vereceksiniz dedim. Anlaşamadık geri döndük dedim. Sefa Bey ne oldu diye sordu bende anlattım. 2-3 gün geçti Alp Yalman beni aradı. Ben tekrar kendileriyle görüştüm. Madem böyle konuşuyorsun 20 milyar TL’ye düş dedi bende kabul ettim. Kocaelispor 10 milyar TL ev üç oyuncu aldı. 5 milyar TL’de benim paramdan eksildi” dedi.

Güncelleme: 27 Kasım 2020 15:14
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X