Acı Haber: Bir Askerimiz Şehit Oldu!
21 Şubat 2025 11:13

Acı Haber: Bir Askerimiz Şehit Oldu!

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada bir askerimiz şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu sahasında 20 Şubat 2025’te yaşanan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Uslu’nun şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan resmi açıklamada, “Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında görev yapan kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Uslu, 20 Şubat 2025 tarihinde terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit düşmüştür. Bu acı haber, bizleri derinden yaralamıştır. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Bakan Güler’den Taziye Mesajı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Uslu için taziye mesajı yayımladı. Bakan Güler, “Kahraman Mehmetçiğimiz, 20 Şubat 2025 tarihinde şehadet mertebesine ulaşmıştır. Şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı camiası adına, aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize sabır diliyorum” dedi.

Güncelleme: 21 Şubat 2025 11:21
BENZER HABERLER
bemove beyza erenkaya masaüstü
efe vinç
miğfer güvenlik
nutat masaüstü
noıx logo yanı
X