Adem Koç Hükümete yüklendi
20 Ocak 2023 12:32

Adem Koç Hükümete yüklendi

DEVA Partisi kurucuları ve eski Milletvekilleri Kerem Altun ve DEVA Partisi Kocaeli il başkanı Adem Koç, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın İHA ve SİHA hakkında yaptığı talihsiz açıklamaların çarpıtıldığını ve bu konuda iktidarın bir linç girişimi başlattığını iddia etti.

DEVA Partisi kurucuları ve eski Milletvekilleri Kerem Altun, Mustafa Nuri Akbulut, Abdurrahim Aksoy, Müfit Yetkin ve GMYK Üyesi Yusuf Türkmen bugün Kocaeli’ye gelerek bir dizi program düzenledi. Programlar DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’ndaki basın toplantısıyla start verdi. Toplantıya DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, ilçe başkanları ve il yöneticileri katıldı.


BABACAN’IN TALİHSİZ AÇIKLAMALARINA TEPKİLER BÜYÜDÜ

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, İHA ve SİHA üreticisi Baykar şirketiyle ilgili “Devletin hemen hemen bütün imkanları, bütün o yardımlar, devletin bütçesinden doğrudan aktarılan kaynaklar, Baykar’a veriliyor. Bu proje ‘Kutsal, dokunulmaz’ hale getirildi. Kusura bakmayın, dokunacağız tabi ki.” İfadelerini kullandı. Babacan’ın bu sözleri pek çok kesim tarafından tepkiyle karşılandı.


BABCAN’A İKTİDAR KANADINDAN LİNÇ GİRİŞİMİ İDDİASI

Bugün DEVA Partisi Kocaeli İl binasında açıklamalarda bulunan DEVA Partisi kurucuları ve eski Milletvekilleri Kerem Altun, Babacan’ın açıklamalarının çarpıtıldığını ve iktidar kanadı tarafından bir linç girişime çevrildiğini söyledi.


TÜRKİYE’DE İNSAN KARALAMAK ÇOK BASİT

DEVA Partisi kurucuları ve eski Milletvekilleri Kerem Altun;” “Ali Bey’in söylemediği şeyler söylenmiş gibi gösteriliyor. Hükümet kanadından yapılan bir linç girişimidir bu. Türkiye’de insan karalamamak çok basit. Genel başkan kendisini açıklıyor, ne demek istediğini söylüyor. Ama Cumhurbaşkanının yakını olmak bir ayrıcalıksa, sanayiciler, iş adamları geri planda tutuluyorsa yazık etmiyor muyuz? Ben SİHA’lara karşı değilim diyor ama birileri bu sözleri çarpıtıyor. “ dedi.


“NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDILAR”

Ardından konuşan İl Başkanı Adem Koç, Babacan’ın açıklamalarının anlatıldığı gibi olmadığını söyelerek kısa bir video izletti. Ardından yaptığı açıklamada ;” 113 kaldı bir çok şeyi kaybedecekler bu yüzden ne yapacaklarını şaşırdılar. Gördüğümüz gibi sayın genel başkanımız Türkiye’nin en büyük vatanperveridir. Başkanımızın açıklamaları troller tarafından çarpıtılmak isteniyor” dedi.

Güncelleme: 20 Ocak 2023 12:45
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X