24 Kasım 2018 21:20

AK GENÇ İZMİT'TEN BİR VEFA ÖRNEĞİ DAHA

Her sene Öğretmenler gününde ziyaretler gerçekleştiren , Ak Parti İzmit Gençlik Kolları bu sene 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Gittikleri okullarda Öğretmenlere mektup  ve karanfil takdim ederek  Öğretmenler Günlerini tebrik edip yine bir  vefa örneği gösterdiler.

Bu ziyaretlerin yanı sıra 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamındaki anlamlı ziyarette Milletvekilimiz Mehmet Akif Yılmaz İlçe Milli Eğitim  Müdürümüz Ömer Akmanşen, İlçe Sağlık Müdürümüz Nazif Aksoy, İzmit Gençlik Kolları Başkanımız Aykut Çağlayan ve İzmit İlçe Yöneticileri ile beraber Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavi Yahya Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Nejdet  YAŞA' yı hastanede Onkoloji servisinde ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini iletip , hem de Öğretmenler Gününü tebrik ettiler.

''HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAYACAĞIM BİR AN ''

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatan Sayın Yaşa çok mutlu olduğunu ,öğretmenler gününde hastane odasında milletvekili İlçe Milli  Eğitim Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü ve  diğer arkadaşlar tarafından  hatırlanmak ve ziyaret edilmek benim için hayatım boyunca unutamayacağım bir an olmuştur. Sizlere teşekkür ediyorum dedi.

''NEJDET HOCAMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ''

Milletvekili Sayın Mehmet Akif Yılmaz ise kendini eğitimci kimliği kapsamında müdürümüze ''Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz, inşallah Nejdet hocamız  en yakın zamanda sağlığına kavuşarak  yine okulunda çok sevdiği  öğrencilerine kavuşacaktır.'' dedi.

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ''ÖĞRETMENLERİMİZE MİNETTARIZ VE ONLARI SEVİYORUZ.''

Konuyla alakalı Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ise her hafta yaptığımız düzenli hasta ziyaretini bu hafta da öğretmenler gününde okul müdürümüze gerçekleştirdik, bizim için de çok anlamlı ve önemli bir ziyaret oldu.Biz gençleri bugünlere hazırlayan, biz gençlere hastane koridorlarında hasta ziyaretine alıştıran vatan, millet sevgisi aşılayan çok değerli öğretmenlerimizdir.Kendilerinin kıymetini biliyoruz, onları seviyoruz.Biz gençleri bu manevi değerleri aşılayan öğretmenlerimiz  olduğu sürece ülkemizin çok daha iyi noktalara geleceğine inanıyoruz dedi.

Güncelleme: 24 Kasım 2018 23:20
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
Dr. Emre Erdoğan
X