AK KADINLAR 23 NİSAN'DA ÇOCUKLARIN COŞKUSUNU PAYLAŞTI
24 Nisan 2022 11:30

AK KADINLAR 23 NİSAN'DA ÇOCUKLARIN COŞKUSUNU PAYLAŞTI

Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle çocuklarla bir araya geldi.

AK Parti İl Kadın Kolları tarafından farklı ilçelerde düzenlenen ve kalabalık katılımla gerçekleşen 23 Nisan özel programları renkli görüntülere sahne oldu.


23 Nisan'a özel gerçekleştirilen programlara ilişkin değerlendirmede bulunan


AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir:" AK Parti Kadın Kolları olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın mutluluk ve heyecanını, farklı ilçelerimizde çocuklarımıza yönelik düzenlediğimiz programlarla yaşamak istedik.
Çocuklarımızla zaman geçirmek, onlarla gülmek, sohbet etmek bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımıza, gençlerimize inanıyoruz. Onların hayalleri, inanç ve cesaretleriyle Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza dek yaşayacağını biliyoruz."dedi.

Güncelleme: 24 Nisan 2022 11:32
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X