AK PARTİ 250 KİŞİ İLE SAHADA
29 Temmuz 2022 19:58

AK PARTİ 250 KİŞİ İLE SAHADA

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı'nın ‘AK Parti Gebze Sahada’ sloganıyla icra ettiği program kapsamında AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellileş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Partili Vekiller, ilk olarak Gebze ilçe binasında basın mensupları ile bir araya geldi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın ev sahipliğinde düzenlenen basın toplantısı yoğun bi katılım ile gerçekleşti.Gerçekleşen basın toplantısına, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu,  İlyas Şeker,  Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan,  önceki dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti Kocaeli Önceki Dönem Milletvekilleri Mehmet Ali Okur ile Cemalettin Kaflı, belediye başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Cuma namazının ardından saha programlarına başlayan AK Partililer, Gebze’nin ana arteri olan 6 noktada esnaf ziyaretleri yaptı. 250 kişilik ekiple, Gebze'ye adeta çıkartma yapan AK Partililer tüm dikkatleri üzerine çekti.Bağdat Caddesi ile Trafo Meydanını gezen  İl Başkanı Ellibeş ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, esnafın sorunlarını dinleyerek, çözümler buldu. Gebze’nin en önemli caddelerinden olan  İbrahimağa Caddesi’nde ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ahir Büyükakın ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, öderliğinde kurulan kalabalık bir ekip ziyaretlerine devam etti.AK Partilileri tam kadro sahada gören vatandaşalar, bol bol fotoğraf çekilerek samimi sohbet etti.

 

Güncelleme: 29 Temmuz 2022 20:18
BENZER HABERLER
fizyoterapist
kaan uçar masaüstü
X