AK Parti Kongreye hazır
07 Kasım 2020 12:29

AK Parti Kongreye hazır

Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak 7.Olağan İl Kongresi için her şey hazır.

İnterteks uluslararası fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan AK Parti İl Kongresi için tüm hazırlıklar yapıldı. Kongreye Cumhurbaşkanı Erdoğan dışında çok sayıda bakan ve genel başkan yardımcısı da bekleniyor. AK Gençler dün gece itibariyle Başkan Erdoğan’ın geçiş güzergahlarını ve Kongre alanını adeta gelin gibi süslediler. Yapılan çalışmaların son kontrollerini yapmak için alana gelen AK Parti İl Başkanı ve 7.Olağan Kongrede yeniden aday gösterilen Mehmet Ellibeş çalışma yapan gençlere tepsi tepsi baklava ikram etti. Başkan Ellibeş’in yerinde gezerek en ince ayrıntısına kadar değerlendirdiği kontrollerde başkan yardımcıları da yalnız bırakmadı.

 

 Kongre 12:00’DE BAŞLAYACAK

 

Sanayi mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan İnterteks uluslararası fuar Merkezi’nde gerçekleşecek Kongre saat 12:00’de başlayacak. Kongrede pandemi süreci sebebiyle alınan önlemler en üst düzeyde tutuldu. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilen alanda hemen hemen her noktaya dezenfektanlar koyuldu. Salon içerisinde sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek oturma düzeni ayarlandı.Başkan Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek kongreye katılımın yüksek olması bekleniliyor.Salon dışında Başkan Erdoğan'ın içeri giremeyen partililere ve vatandaşlara mini bir miting yapacağı tahmin ediliyoır.

 

 

Güncelleme: 07 Kasım 2020 12:40
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
Dr. Emre Erdoğan
X