AK Parti teşkilatları  yürümüyor, koşuyor
09 Ekim 2020 18:09

AK Parti teşkilatları yürümüyor, koşuyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe kongrelerinden sonra yapılan ilk birim başkanları toplantısına katılarak, “Türkiye’nin 2023, 2053 hedefleri doğrultusunda teşkilatlarımız yürümüyor, adeta koşuyor” dedi.

İLK BİRİM BAŞKANLARI  TOPLANTILARI YAPILIYOR


AK Parti’de İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığındaki Yürütme Kurulu 14 başkan yardımcısından oluşuyor. Bunlar aynı zamanda Siyasi ve Hukuki İşler, Teşkilat, Seçim İşleri, Tanıtım ve Medya, Dış İlişkiler, Sosyal Politikalar, Yerel Yönetimler, Ekonomi İşleri, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler, İnsan Hakları, Mali ve İdari İşler, Çevre, Şehir ve Kültür, Ar-Ge ile Genel Sekreterlik birimlerine başkanlık ediyor. Kongreler sonrası ilçelerde de yürütme kurulları geçen hafta tamamlandı. Her birim, sorumlu il başkan yardımcısı başkanlığında ilk toplantılarını bu hafta yapmaya başladı. İl Başkanlığındaki toplantıların büyük bölümüne İl Başkanı Mehmet Ellibeş de katıldı. İl Başkanlığı koordinesinde ilçelerde yapılacak çalışmaların anlatıldığı toplantılarda konuşan Başkan Ellibeş, kongrelere katılan teşkilat mensuplarına bir kez daha teşekkür edip, yeni yürütme kurullarına başarılar dileyerek şunları söyledi:


TÜRKİYE İÇİN AK PARTİ  GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDA


“Pkk 40 yıl sonra bitiyor, Ayasofya 86 yıl sonra, Kahramanmaraş 46 yıl sonra açılıyor. Türkiye sadce topraklarında değil, Mavi Vatan diyerek etrafını çevreleyen denizlerde doğal kaynaklar arıyor, Karabağ’da bile 30 yıllık işgal inşallah son bulacak. Türkiye iç ve dış politikada böylesine büyük bir atak içine girmişken AK Parti teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vermek zorundayız. İlçe kongrelerimizi 15 gün içinde her türlü tedbiri alarak ve hiçbir olumsuzluğa yer vermeden, pandemiye rağmen büyük bir katılımla tamamladık. Çok şükür, yıllar içinde oturmuş kurumsal yapı içinde geniş çaplı bir değişimi, büyük bir olgunluk içinde tamamladık. Toplam 330 ilçe yöneticimizden 220’si bu dönemde değişti. Kongreler delegelerimizin katılım oranı %80’in üzerine çıktı. Bununla birlikte yeni atanan kadın ve gençlik kolları başkanlarımız da 50’şer kişilik yönetim kurullarını belirledi. Bunlar ciddi bir organizasyon ve emek gerektiren işlerdi. Sorumlu bütün arkadaşlarıma ve yönetim kurulu üyelerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Şimdi il başkanlığına bağlı bütün birim başkanlarımız, il başkan yardımcılarımızla bir araya gelerek yol haritasını belirliyor. Yapılacak çalışmaları masaya yatırıyor. Kısacası durmak yok, inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. AK Parti ne kadar büyük olursa, Türkiye’nin birlik ve beraberliği de o kadar büyük olacaktır. Çünkü siyaseti 81 milyonun tamamını düşünerek yapan AK Parti, aynı zamanda ülkemizin geleceği için de çok önemli bir konuma sahiptir. Çok şükür bu büyük yapının bütün dişlileri tıkır tıkır işliyor. Yeri ve zamanına göre en doğru adımları atarak yol alıyor. Bu hassas süreçte teşkilatlarımız yürümüyor adeta koşarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine gidiyor. Ülkemiz ve milletimiz için teşkilatlarımız hiç yorulmadan bu maratonu koşmaya devam edecektir”.

Güncelleme: 09 Ekim 2020 18:12
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X