07 Aralık 2018 13:51

AKŞENER 4 İLÇE ADAYINI AÇIKLADI!

İYİ Parti Genel Başkanı İzmitli Meral Akşener bugün Kocaeli’de program gerçekleştirdi. Kandıra’da muhtarlarla buluşan Akşener şehit ailesi ziyareti gerçekleştirdi. Ardından İzmit’te ki programlarına geçen Akşener ilk olarak KYÖD’te ki programa konuk oldu. KYÖD’ün “Eril Siyasette Kadın Siyasetçi Olmak” konulu söyleşiye katıldı. Akşener daha sonra Tanyıldız Salonunda teşkilatla bilr araya gelerek bazı ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.
Programa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yanı sıra, Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İlçe Başkanı Ayşe Pelin Coştur, İzmit Belediye Başkan aday adayı Mümin Kocan ve çok sayıda partili katılım gösterdi.
İLÇE ADAYLARINI AÇIKLADI
Meral Akşener teşkilat ile buluşmasında Kocaeli’de 4 ilçe belediye başkan adayını açıkladı. Gebze Belediye Başkan Adayı Burcu Çetinkaya, Körfez Belediye Başkan Adayı Salih Şirin, Derince Belediye Başkan Adayı Nurcan Acaroğlu Göktaş, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin oldu.
ÇOK MUTLUYUZ
İlk olarak konuşan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Sayın başkanımızın bu yoğun programında bize vakit ayırtması çok onur verici. Bugün dört tane ilçe teşkilatımızın sizlerin de vermiş olduğu onay neticesinde adaylarını tanıtacağız. Bunu yanında birkaç adayımızın rozet töreni olacak. 25 yıldır siyasette yol yapan bir başkanla yürüdüğümüz için çok mutluyuz” dedi.
EV SAHİBİYİM
Yıldız’dan sonra konuşan Genel Başkan Meral Akşener ise konuşmasında, “Ben Kocaeli’de kendimi misafir hissetmem biliyorsunuz. Ev sahibiyim o yüzden siz hoşgeldiniz. Bugün yerel seçimlere gidiyoruz. Seçimlere giderken bazı siyasi partiler arasında ittifak görüşmeleri yapıldı. Yani AK Parti ile MHP arasında bir ittifak söz konusu. Bizim de 24 Haziran seçimlerine giderken seçime sokulmamak için her türlü oyunun çevrildiği durumda Cumhuriyet Halk Partisinden 15 milletvekili almak durumunda olduğumuz bir dönemdi ve kendimizi ittifak durumunda bulduk. Şimdi mahalli seçimler var. Muhtar seçilecek, belediye meclis üyesi seçilecek, il belediye başkanı seçilecek, büyükşehir belediye başkanı seçilecek. Her siyasi partiden aşağı yukarı 21 bin insanın seçilmek için gayret ettiği ve seçildikten sonra da o şehrin, o mahallenin bütün insanlarına hizmet edecek başkanlar, muhtarlar, meclis üyeleri olacak” ifadelerini kullandı.
HAYDUTLARDAN KORKMADIĞIMIZI İSPATLADIK
Konuşmasının devamında Akşener, “İnsanları birbirinin karşısına diken bir dille yerel seçimlerin usuletle olması çok mümkün görünmüyor. Biz İYİ Parti olarak her adımında haksızlığa uğramış, iftiraya uğramış bir parti olarak gerçekten çok cesur insanların bir araya gelip oluşturduğu bir parti olarak ne haydutlardan, kabadayılardan korkmadığımızı ispatladık. Allahtan başka kimsenin emrinde olmadığımızı ispatladık. Gidişatı doğru görmediğimizi her zaman söyledik. Biz bu seçimin bayram havasında geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Kavganın gürültünün bu ülkeye faydası yok. Bugün burada Kocaeli’de bazı adaylarımızı sizlerle paylaşacağız” dedi.
İYİ PARTİ’NİN ADAYLARI KENDİ İŞLERİNE BAKACAKLAR
“Biz bu şehri yönetecek insanları seçeceğiz” diyen Akşener daha sonra, “1994 seçimlerinde ben bu şehirde 37 yaşında bir öğretmen olarak Belediye Başkan adayı oldum. Kimse bana düşman muamelesi yapmadı, ben de kimseye yapmadım. Sayın Sefa Sirmen seçildi ve biz diğer adaylarla kendisini tebrik ettik. Yan yana gelme durumunda yüzümüzün kızaracağı duruma hiçbir zaman gelmedik. İYİ Parti’nin adayları kendi işine bakacaklar. Kendi yapacakları işleri anlatacaklar. Bulundukları ilçenin ve şehrin sorunlarını bulup çözüm üretecekler. Dedikodu yapmayacaklar, iftira atmayacaklar, kimsenin onuruna dokunacak tek söz etmeyecekler” dedi.

Güncelleme: 07 Aralık 2018 15:51
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X