Kurban Bayramı öncesi İzmit’te satış alanları tahsis ediliyor
İzmit Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi Modern Hayvan Pazarı’nda satış yerlerinin tahsisine başlıyor
$ Dolar 45,0556 %0,04
€ Euro 52,9230 %0,29
£ Sterlin 61,1069 %0,48
Altın $4.595,68 %0,01
Gümüş 105,94 %0,15
Kocaeli'nin en büyük ulaşım yatırımlarından biri olan Körfezray Metrosu projesinde önemli bir aşamaya geçiliyor. Proje kapsamında Seka Devlet Hastanesi İstasyonu şantiyesine getirilen Tünel Açma Makinelerinin (TBM) montajı tamamlandı.
Bakan Uraloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın da katılımıyla düzenlenecek törende, montajı biten 2 TBM ile İzmit Doğu İstasyonu yönündeki ilk kazıyı başlatacak.
Törenin ardından proje hakkında brifing alacak olan Bakan Uraloğlu'nun, projenin geldiği son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunması bekleniyor. Proje kapsamında ilk etapta 2 TBM'nin kazı işlemine başlayacağı, ilerleyen süreçte ise toplam 6 TBM'nin aynı anda çalışacağı öğrenildi.