Başiskele’de 2022’de 942 Çift Dünya Evine Girdi
30 Aralık 2022 10:25

Başiskele’de 2022’de 942 Çift Dünya Evine Girdi

Başiskele’de 2022’de 942 çift dünya evine girerken, yılın son nikâhı Başiskele Karşıyaka Kültür Merkezi’nde kıyıldı.

Mutlu ve huzurlu bir yuva kurabilmek, bir ömür boyu hastalıkta ve sağlıkta bir arada olabilmek için 2022 yılında Başiskele Belediyesi Evlendirme Birimi’ne başvuran 942 çift dünya evine girdi.

 

YILIN SON NİKÂHI

 

Kocaeli’nin en fazla nüfus artış hızına sahip ilçesi olarak her geçen gün büyüyen ve gelişen Başiskele’de yılın son nikâhı dün Başiskele Düğün Salonu’nda yapıldı. Yılın son nikâhında ömür boyu mutluluğa evet diyen Merve Nur Albayrak ve Furkan Kızılkaya çiftlerinin nikâhları şahitlerin ve akrabalarının huzurunda gerçekleştirildi.

 

Başiskele Belediyesi Nikâh Memuru Fatih Bülkeri tarafından kıyılan nikâh sonrası genç çiftlere Türk Bayrağı, Ailem adlı kitap ve bir adet şık tasarım tükenmez kalemin içinde yer aldığı hediyeler takdim edildi. 

Güncelleme: 30 Aralık 2022 10:40
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X