Başkan Aygün, Aspir Yağı’nın tanıtımı için adeta sokak sokak geziyor
24 Şubat 2021 18:09

Başkan Aygün, Aspir Yağı’nın tanıtımı için adeta sokak sokak geziyor

Taşköprü Aspir Yağı’nın tanıtımı için temaslarını sürdüren Başkan Aygün, adeta sokak sokak gezerek Aspir Yağı’nı dağıtıyor.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, tarımsal kalkınma hamlesi kapsamında köylerde başlattığı aspir projesine özel önem veriyor.İshakçılar merkezli Derince’ye bağlı 7 köyde geçtiğimiz yıl aspir bitkisi yetiştiriciliğini başlatan Başkan Aygün, aspir yağının şişelenmesi ve tesisleşme hamlesi ile birlikte yeni bir sürecin daha startını verdi.

İLK ÖNCE ANKARA’DA DAĞITTI

 2020’de ilk aspir ekiminin gerçekleştiği Derince’de hasadı yapılan mahsullerden üretilen Taşköprü Aspir Yağı‘nın bu yıl içerisinde şişeleme işlemi gerçekleşmişti. Taşköprü Aspir Yağı’nın tanıtımını yapan Başkan Aygün, bu kapsamda Ankara’da çok önemli ziyaretler gerçekleştirdi ve Aspir Yağı’nı ikram etti. Başkan Aygün, Ankara’da sürdürdüğü temaslarında aspir yağının üretiminden, paketlenmesine kadar olan süreci detaylı bir şekilde aktardı.

SOKAK SOKAK GEZİYOR

Adeta kendini ve tüm enerjisini Aspir Yağı’nın tanıtımı için adayan Başkan Aygün kentimizde de İlçe İlçe Sokak Sokak gezerek ziyaretler gerçekleştiriyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde ise Aspir Yağı’nı ikram ediyor

 

 

Güncelleme: 24 Şubat 2021 18:14
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
Dr. Emre Erdoğan
X