Başkan Ellibeş’ten Barhan ve Kılıç ailelerine taziye ziyareti
26 Temmuz 2020 11:51

Başkan Ellibeş’ten Barhan ve Kılıç ailelerine taziye ziyareti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, çarşamba günü 5 kişinin hayatını kaybettiği Kandıra’daki kazanın yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

İzmit-Kandıra yolunda 22 Temmuz Çarşamba günü meydana gelen trafik kazasında Serkan Barhan (37), eşi Duygu Barhan (33), çocukları Göktuğ Barhan (6), Serkan Barhan’ın kız kardeşi Tuğba Kılıç (33) ile 2 yaşındaki kızı Berra Kılıç hayatını kaybetti. Dede Raşit Barhan (65) ile eşi Necla Barhan (55) ise yaralı olarak kazayı atlattı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Esentepe Mahallesinde oturan Barhan ve Kılıç ailelerinin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Ellibeş, yaşanan acının çok büyük olduğunu belirterek, “Bu elim kazada aynu aileden 5 kişiyi kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Acımızı tarif edecek kelime bulamıyoruz. Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, tedavileri devam eden aile büyükleri Raşit Barhan ile Necla Barhan’a acil şifalar diliyorum. Kederli ailemizin daima yanındayız. Acılarını en derinden duygularla paylaşıyoruz” dedi.

Güncelleme: 26 Temmuz 2020 11:51
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X