Başkan Söğüt, “Hedefinize güçlü adımlarla ilerleyin”
24 Ocak 2022 11:14

Başkan Söğüt, “Hedefinize güçlü adımlarla ilerleyin”

TÜGVA Körfez Temsilciliği’nin konuğu olan ve gençlerle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Aklını, ruhunu ve bedenini bu ülkenin gelecekte ileriye gidebilmesi için ortaya koyan çalışkan gençliğimiz, bizim en büyük teminatımızdır” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Türkiye Gençlik Vakfı Körfez İlçe Temsilciliğini ziyaret etti, gençlerle bir araya geldi. İlçe Müftüsü Muhammed Aydın ve TÜGVA Körfez Temsilcisi Ersin Çal’ın da katıldığı ziyarette gençlerle sohbet eden Başkan Şener Söğüt, “Bu ülkenin umudu siz gençlersiniz. Yarının büyük ve güçlü Türkiye’si sizlerin omuzlarında yükselecek. Unutmayın; hedeflerinizi önce hayal edin. Güzel hayallere, güçlü adımlarla ilerleyin. 

 EN BÜYÜK TEMİNATIMIZSINIZ

“Aklını, ruhunu ve bedenini bu ülkenin gelecekte ileriye gidebilmesi için ortaya koyan çalışkan gençliğimiz, bizim en büyük teminatımızdır” diyen Başkan Şener Söğüt, “Güçlü ve büyük bir Türkiye, sizin gibi gençlerimizin azmi, gayreti, fikri ve hedefleri ile gelecek. Bizler de bu doğrultuda adımlarımızı atıyor, gençliğimize yönelik her türlü yatırımı hayata geçiriyoruz.

MASA TENİSİ OYNADI

TÜGVA; ilim irfan sahibi, ahlaklı, çalışkan gençlerimizin yetişmesinde önemli rol oynuyor. Görüyorum ki; Hepinizin gözleri pırıl pırıl. Geleceğimizi sizlere gönül rahatlığı ile emanet edebileceğimizin farkındayız. Daima hakkın ve adaletin savunucusu olun. Irk, dil, din ayırt etmeden insana değer verin” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt, daha sonra gençlerden gelen soruları cevapladı, masa tenisi oynadı.

 

Güncelleme: 24 Ocak 2022 11:18
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X