28 Mart 2024 23:07

Bağdatsporun Kulüp Başkanı Burak Kanpara'dan Tutuş'a açık destek! "Desteğimiz Gerçek Bir İzmit’li olan İzmitin Çocuğuna"

Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nin sevilen isimlerinden Bağdatspor'un Kulüp Başkanı Burak Kanpara yerel seçimlerde Cumhur ittifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş'u destekleyeceklerini açıkladı.

Süper Amatör Lig A Grubu’nda geçtiğimiz sezon başarılı performansıyla dikkat çeken ve şampiyon olan Bağdatsporun Kulüp Başkanı Burak Kanpara "Güzel ilçemiz İzmit’i düşürüldüğü bu durumdan kurtarmak için bu pazar yapılacak olan yerel seçimlerden şahsımın desteği İzmit’i hakettiği hizmete kavuşturacağına inandığım gerçek bir İzmit’li olan izmitin çocuğu Muharrem Tutuş’adır. " açıklamasında ulundu.

"YALAN VE İFTİRANIN MERKEZİ BİR İLÇE HALİNE DÖNÜŞTÜ"


Kanpara açıklamlarının devamında : "Malunuz ülkemiz yerel seçim arefesinde bu pazar ilçemizin kaderini belirleyecek seçim için tekrar sandık başına gideceğiz. 5 yıl önce İzmit’i Gülümseteceğiz diye yola çıkanların güzel ilçemizi getirdiği hal ortadır. Ne yazık ki İzmit Çöplerin toplanmadığı, esnafın borcunun ödenmediği, yalan ve iftiranın merkezi bir ilçe haline dönüştürülmüştür. Güzel ilçemiz İzmit’i düşürüldüğü bu durumdan kurtarmak için bu pazar yapılacak olan yerel seçimlerden şahsımın desteği İzmit’i hakettiği hizmete kavuşturacağına inandığım GERÇEK bir İzmit’li olan İZMİTİN ÇOCUĞU MUHARREM TUTUŞ’adır. "dedi

Güncelleme: 28 Mart 2024 23:12
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X