08 Kasım 2018 20:28

BELDE A.Ş’Lİ İŞÇİLER ZAMMI, YEMEKTE KUTLADI

Büyükşehir Belediyesi’nin yan iştiraki olan Belde A.Ş’de örgütlü olan Hizmet İş Sendikası ile işveren sendikası Yerel-Sen arasında 1.200 işçiyi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi % 31 oranında zamla sonlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu bugün Antikkapı Restoran’da sözleşmenin detaylarını anlattı ve toplu iş sözleşmesi imza töreni gerçekleşti. Gerçekleşen imza töreninin ardından aldıklar %31 oranında zam sonrası sevinen işçiler, salon önünde davul zurna eşliğinde oynadılar.

YEMEKTE KUTLADILAR

Büyükşehir belediyesi Hizmet iş sendika temsilcisi Ahmet Esin ve iş arkadaşları, alınan müjdeli açıklamanın ardından beraber yemek yediler. Mini köşk’te buluşarak yenilen yemeğin ardından, sözleşmenin detayları hakkında bilgi veren Sendika temsilcisi Esin,mücadelenin sevindirici bitmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Belde A.Ş'li işçilerin, Başkan Karaosmanoğlu tarafından açıklanan zam oranı ve sosyal haklardan dolayı memnun oldukları gözlendi.

Güncelleme: 08 Kasım 2018 22:28
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X