Bilgi Köprüsü Montessori’de DEĞERLER EĞİTİMİ
İzmit Yenişehir Mahallesi Arda Sokak’ta faaliyet gösteren ve alanında ilk olan Özel Bilgi Köprüsü Montessori Anaokulu’nda Değerler Eğitimi Yardımlaşma ve Merhamet Konusu işlendi.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın Değerler Eğitimi kapsamında şubat ayı programında olan ve üç ayların başlangıcı Regaib Kandilinde gerçekleşen etkinlikte çocuklar paylaşmayı, yardımlaşmayı öğrendi.
KANDİL SİMİDİ YAPTILAR
Değerler Eğitimi kapsamında çocuklar paylaşma ve yardımlaşmayı öğrendi. Bunun için Regaip Kandili tercih edildi. Regaip Kandilinin ne anlama geldiğini öğretmenlerinden öğrendikten sonra hep birlikte kandil simitleri yapıldı. Bu simitler Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları bünyesindeki Kreş, Kids Anaokulu, Özel Eğitim Kursu ziyaret edilerek öğrenci, öğretmen ve idarecilerle paylaşıldı. Öğrenciler okulun çevresindeki diğer işyerleri ve kuruluşları da ziyaret ederek, paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.