BU HAREKET HÜRRİYET’E YAKIŞMADI
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Tahir Büyükakın’ın sözlerini çarpıtarak, algı yönetimi yapmaya çalıştı.
AK Parti Genel başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Kocaeli Büyükşehir adayı olarak açıkladığı isim Tahir Büyüküakın, vakit kaybetmeden teşkilat ziyaretleri ile çalışmalarına başladı. Ziyaret programları doğrultusunda AK Parti Gebze teşkilatına yaptığı ziyarette söylediklerini çarpıtarak, Uğur Dündar’ın sunduğu Halk arenası programında algı yönetimi yapmaya çalıştı.
HÜRRİYET KALİTESİNDEN ÖDÜN VERİYOR
Kocaeli’de en çok sevilen vekillerin arsında olan CHP milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in kulaktan kulağa değiştirilen bu konuşmayı emin olmadan, dinlemeden, çarpıtarak, algı yönetimi yapmış olması hoş karşılanmadı. Büyükakın'ın çarpıtıldığı konuşmasının ortaya çıkan videosu Hürriyet’in amacının hoş olmadığı gerçeğini ortaya çıkardı.CHP Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan'ın bu konu hakkında özür dileyip dilemeyeceği merak konusu
İLÇE BİNASINI BÜYÜTÜN
Tahir Büyükakın yaptığı konuşmada ilçe başkanına seçimlerden sonra yapması için tavsiye niteliğinde “Her halde ilk icraatın ilçe binasının büyütülmesi olacak. Başkanımız üye sayısını artırmış, performansı gayet iyi ama bir de bina yapması gerektiğini buradan görüyoruz. Gebze teşkilatı buraya sığmıyor” ifadelerini kullandı.
İLK YAPACAĞIM İŞ SİZE İLÇE BİNASI YAPACAĞIM
CHP’li Fatma Kaplan, Büyükakın’ın bu sözlerini CHP’nin kanalı Halk TV’de katıldığı bir programda “Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Büyükakın, Gebze’ye gitti teşkilatlarını ziyaret etti. Verdiği ilk vaat ne biliyor musunuz? Kamudan gelen bir adamın verdiği ilk vaat ‘size söz veriyorum Büyükşehir Belediye Başkanı olursam ilk yapacağım iş size bir ilçe binası almak’ dedi. Bizim paramızla daha başkan bile olmamışken böyle itiraflarda bulunuyor” diyerek çarpıttı.
[video width="640" height="352" mp4="https://www.yenikocaeli.com/wp-content/uploads/2018/12/WhatsApp-Video-2018-12-02-at-02.35.22.mp4"][/video]