BÜYÜKAKIN DERİNCE DANIŞMA MECLİSİNDE YUVACIK BARAJINI ANLATACAK
21 Ekim 2022 11:22

BÜYÜKAKIN DERİNCE DANIŞMA MECLİSİNDE YUVACIK BARAJINI ANLATACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, muhalefetin kendisine yönelttiği eleştirilere karşı; “Derince İlçe Danışma Meclisi’nde de Yuvacık Barajı konusunu anlatacağım bekleyin. Onu da açıklayacağım” dedi.

MUHALEFTTEN BÜYÜKAKIN’A ELEŞTİRİ

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın danışma meclislerinde yaptığı konuşmaları eleştirerek Büyükakın’ın Kocaeli hakkında konuşmadığını dile getirmişlerdi.

DERİNCE DANIŞMA MECLİSİNDE YUVACIK BARAJINI ANLATACAK

Muhalefetin bu eleştirilerine dünkü Kandıra ilçe danışma toplantısında cevap veren Büyükakın, muhalefetin sürekli yalan söylediğini ve kendilerine cevap vermek zorunda bıraktıklarını dile getirdi. Ayrıca bugün gerçekleşecek olan Derince İlçe Danışma Meclisinde’de Yuvacık Barajı konusunu anlatacağını söyleyen Büyükakın “Bekleyin” diyerek muhalefete mesaj gönderdi. Büyükakın; “Derince İlçe Danışma Meclisi’nde de Yuvacık Barajı konusunu anlatacağım bekleyin. Onu da açıklayacağım. Siz bana cevap vermeye kalktıkça bende 90’a gol atmaya devam edeceğim, ne konuştuğumu da size sormayacağım” dedi.

Güncelleme: 21 Ekim 2022 11:28
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X