Büyükakın ve özel bireylerin arasındaki bağ görenlerin içini ısıttı
30 Ağustos 2022 22:35

Büyükakın ve özel bireylerin arasındaki bağ görenlerin içini ısıttı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde Engelsiz Deniz Festivali düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan festivale ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve engelli bireylerin samimi pozları damga vurdu.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 30 Ağustos zaferinin 100. yıldönümünde bu yıl ikincisi düzenlenen Engelsiz Deniz Festivali gerçekleştirildi. Festivalde özel bireyler, Darıca Halk Plajı’nda denizin keyfini doyasıya çıkardı.
BÜYÜKAKIN’DAN ÖZEL BİREYLERE YOĞUN İLGİ
Düzenlenen Festivalde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın özel bireylerle olan yakınlığı ise adeta görenlerin içini ısıttı. Kendisi de özel gereksinimle bir çocuğa sahip olan Büyükakın’ın bu konuda hassas davranışları ve ilgisi hem özel bireyleri hem de ailelerini oldukça sevindirdi.

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Renkli görüntülere sahne olan festivalde de yine sıcak davranışları ve alakası ile gönüllerde taht kuran Büyükakın, çocuklarla birlikte kano ve jet skiye, binerek çocukların bu mutlu gününde onlara eşlik etti. Bu anları fotoğraflar ile ölümsüzleştiren Büyükakın’a sosyal medya da övgü dolu yorumlar geldi.

Güncelleme: 30 Ağustos 2022 22:53
BENZER HABERLER
lastik iş sendikası
kaan uçar masaüstü
X