Büyükakın'dan pala açıklaması
15 Eylül 2022 15:46

Büyükakın'dan pala açıklaması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı bugün gerçekleştiriliyor.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda 99 gündem maddesi görüşülerek karar bağlanacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ağustos ayı meclis toplantısında alınan karar ile kurulan Kentsel Dönüşüm Dairesi’nin Başkanlığına Derince Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Adnan Pala getirilmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığına getirilen Adnan Pala'nın görevine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“İCRAİ TARAFA ÇOK DAHA FAZLA ENERJİ VERİLMESİ AŞAMASINA GEÇTİK”

Büyükakın;" Körfez'de, Gölcük'te, Çayırova'da, Derince ile Körfez arasındaki alanda TOKİ ile beraber yürüteceğimiz bir çalışma var. Dilovası'nda ciddi kamulaştırmalarımız var. Kentsel dönüşümle ilgili strateji belgemizi tamamladık, bütün fizibiteler bitti, Çevre Bakanlığının onayına gönderildi. Bundan sonraki safhada icrai tarafa çok daha fazla enerji verilmesi aşamasına geçtik. Adnan beyi bu dairenin başına, kentsel dönüşüm işleriyle uğraşmak üzere bir ekip kurarak burada değerlendirmeyi düşündük. Adnan beye de hayırlı olsun diyoruz."

 

Güncelleme: 15 Eylül 2022 15:47
BENZER HABERLER
lastik iş sendikası
kaan uçar masaüstü
X