Çalışmalar devam ediyor Trafiğe açılan caddeler var!
03 Haziran 2021 12:52

Çalışmalar devam ediyor Trafiğe açılan caddeler var!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde başlayan Yürüyüş Yolu Yenileme Projesi’nde çalışmalar devam ediyor. Normalleşme kararları ile birlikte bazı caddeler ise trafiğe açıldı

KAPASİTE DÜŞÜRÜLDÜ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde başlayan Yürüyüş Yolu Yenileme Projesi’nde çalışmalar devam ediyor. 17 günlük tam kapanma sürecinde tam kapasite ile hizmet veren ekipler, yeni normalleşme dönemi ile birlikte vatandaşların hareket alanını fazla engellememek adına çalışma kapasitesini düşürdü

HÜRRİYET CADDESİ TERS YÖNDEN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Simge Mat İnşaat Firması’na yaptırılan proje yaklaşık 8 ay sürecek. Proje çalışmaları kapsamında İSU Genel Müdürlüğü ve SEDAŞ Yürüyüş Yolu Projesi için altyapı çalışmalarına geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Trafiğe kapatılan Cengiz Topel Caddesi’nde SEDAŞ tarafından kablo döşeme işlemleri tamamlandı. Cadde, araç ve yaya trafiğine açıldı. Hürriyet Caddesi’nde ise çalışmalar devam ederken, araç trafiği ters istikametten BAÇ’a bağlanıyor. Atatürk Caddesi ise araç ve yaya trafiğine açılmış durumda.

3 AY İÇİNDE

SEDAŞ’ın 3 ay içinde kent merkezindeki çalışmalarını tamamlaması bekleniyor. Proje ile birlikte 15 kilometre orta gerilim hattı, 10 kilometre alçak gerilim hatları tamamen yenilenecek. Yürüyüş Yolu projesi kapsamında 14 trafoda yenileme çalışması yapılacak, 6 yeni trafo ise inşa edilecek.

Güncelleme: 03 Haziran 2021 12:53
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X