CHP’Lİ GÜVEN “ÖRGÜT DEDİĞİMİZ ZAMAN FATMA BAŞKAN ÖCÜ GİBİ KAÇIYOR”
Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe kongresi bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşiyor. Kongrede söz alan CHP’nin önemli isimlerinden Fethi Güven “İzmit halkı Fatma hanımın çalışmalarından memnun bende memnunum ama Örgüt dediğimiz zaman Fatma başkanımız öcü gibi kaçıyor.” Dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Kongresi bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşiyor. Mevcut İlçe Başkanı Gökhan Darcan’ın aday olmadığı kongre 2 adaylı gerçekleşecek. Seçimde Cengiz Çakar ve Gökhan Ercan CHP İzmit İlçe Başkanlığı için yarışacak.
“ÖRGÜT DEDİĞİMİZ ZAMAN FATMA BAŞKAN ÖCÜ GİBİ KAÇIYOR”
CHP’li Fethi Güven kongrede yaptığı konuşmada “İzmit halkı Fatma hanımın çalışmalarından memnun bende memnunum ama Örgüt dediğimiz zaman Fatma başkanımız öcü gibi kaçıyor. Daha önce randevu bile alamayan insanlar bu örgüt seçimleri sayesinde işe başlamış olacak. İçerde sağcı bir güruh var belediyede 10 tane insana bakıyor 9’unu tanımıyorsun. Ben de belediyede çalıştım bir tane işsiz solcu sosyal demokrat kalmadı. O belediyedeki sağ dönemden kalma insanlar diyecekler ki bu solcular nereden geldi. Fatma hanım işçi almaya devam etsin."