“DERİNCE’NİN KAZANDIĞINI GURURLA DUYURMAK İSTERİZ”
19 Eylül 2022 12:21

“DERİNCE’NİN KAZANDIĞINI GURURLA DUYURMAK İSTERİZ”

CHP Derince olağanüstü kongresinde rakibi Orkun Utkubaş’ı 2 oy fark ile geçerek seçilmiş ilçe başkanı olan Atasoy Bilgin, “Sevgili kardeşim Orkun Utkubaş'a da bu hizmet yarışını nezaketle yürüttüğü için ayrıca teşekkür ederim. Filizlenen bu tohumu büyütme adına; Bu davet bizim” dedi.

CHP Derince olağanüstü kongresi dün gerçekleşti. Gerçekleşen kongrede eski ilçe başkanı Atasoy Bilgin ve eski ilçe yöneticisi Orkun Utkubaş başkanlık için yarıştı. Atasoy Bilgin, rakibi Orkun Utkubaş’tan 2 oy fazla alarak seçilmiş ilçe başkanı oldu.

“DERİNCE’NİN KAZANDIĞINI GURURLA DUYURMAK İSTERİZ”

Bilgin, Kongre sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;“Cumhuriyet Halk Partisi değerli emekçileri, geleceği Derince’de inşa etmek isteyen yol arkadaşlarım,
Olağanüstü kongremizde Derince’nin kazandığını gururla duyurmak isteriz.
Süreç içinde destekleri ile bizleri gururlandıran İlçe Kongre Delegelerimize ve üyelerimize, beni hiç yalnız bırakmayan yol arkadaşlarıma, seçim dönemine kadar ilçemizi layıkıyla temsil eden geçici İlçe Başkanımız Yaşar Çelik ve kıymetli yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum.

“BU DAVET BİZİM”

İlçe Başkan Adayımız sevgili kardeşim Orkun Utkubaş'a da bu hizmet yarışını nezaketle yürüttüğü için ayrıca teşekkür ederim. Filizlenen bu tohumu büyütme adına;
Bu davet bizim!”

Güncelleme: 19 Eylül 2022 12:23
BENZER HABERLER
lastik iş sendikası
kaan uçar masaüstü
X