Derince´de Yoğun Kar Mesaisi
24 Ocak 2022 12:33

Derince´de Yoğun Kar Mesaisi

Karla mücadele kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediyesiekipleri vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 7/24 esaslı görev yapıyor

7/24 Esaslı Görev Yapıyorlar

Kentimizde cuma günü etkisini gösteren ve 3 gündür aralıklarla devam eden yoğun kar yağışına karşı Derince Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yolların kapanmaması ve buzlanma olmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, vardiyalı olarak 7/24 esası doğrultusunda görev yapıyor. Derince Belediyesi karla mücadele ekipleri ilçe genelinde ana arterler başta olmak üzere ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması için yoğun gayret sarf ediyor. 

Kar Küreme ve Tuzlama Çalışmaları

Fen İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de ilçe genelinde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek gayretlerinden dolayı belediye çalışanlarına teşekkür etti. Derince Belediyesi ekipleri ayrıca kent genelindeki üst geçitler, kaldırımlar, otopark çıkışları, aile sağlığı merkezleri önü, otobüs durakları, kamu binaları ve muhtarlıklar önü başta olmak üzere ilçenin muhtelif noktalarında kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 

Tüm Birimleriyle Teyakkuzda

Tüm birimleriyle adeta teyakkuzda olan Derince Belediyesi ekipleri vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü ekipleri yoğun kar yağışından dolayı araçlarıyla yolda kalan vatandaşlara yardımcı oluyor. Trafikte araç sahiplerinin dikkatli olmasına vurgu yapan yetkililer de Derince Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi “İlimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar meydana gelmektedir. Kar lastiksiz, zincirsiz, takozsuz ve çekme halatsız yola çıkmamanızı önemle rica ediyoruz” 

 

Güncelleme: 24 Ocak 2022 12:35
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X