
Eğitim camiasının değerli ismi Doğan Korkmaz vefat etti
Uzun yıllar Endüstri Meslek Lisesi’nde öğretmenlik yaparak eğitim camiasına önemli katkılarda bulunan emekli öğretmen Doğan Korkmaz (81), 15 Şubat 2025 tarihinde hayatını kaybetti.
Merhum, Ulu Gazi İlkokulu’ndan emekli öğretmen Sevim Korkmaz’ın eşi, Seka Devlet Hastanesi’nde beyin cerrahı olarak görev yapan Op. Dr. Mehmet Korkmaz ve Sevil Korkmaz’ın babası, İdil ve Dila’nın sevgili dedesiydi. Cenazesi, 16 Şubat Pazar günü Fevziye Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından İzmit Kent Mezarlığı’nda toprağa verilecektir. Eğitim camiasına büyük emekler vermiş değerli büyüğümüz Doğan Korkmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekânı cennet olsun.
- Toplam 3 yorum

Engin kısa 11:44 - 16 Şubat 2025
Allah rahmet eylesin başarılı bir insandı

Dr Ersoy Kandemir 20:24 - 15 Şubat 2025
Değerli büyüğüm, amcam, öğretmenimin mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin, ailesine, milli eğitim camiasına, yakınlarına, ailesi ve öğrencilerine sabırlar diliyorum.

A. Ağca 18:23 - 15 Şubat 2025
1993 de KOCAELİ E. M..Lisesi öğretmenim çok çok iyiliğini gördüm. hiç bir zaman unutamadım. Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatmak nasip olsun insallah yakınlarına sabırlar ve bassagligi diliyorum