02 Mart 2018 09:52

EFE TUR’DAN KOCAELİSPOR’A BÜYÜK DESTEK

Efe Tur Kocaelispor’um göğüs reklamı sponsorluğunu üstlendi

İREM DEMİR

Kocaelispor Kulübü ile Efe Tur firması arasında göğüs reklamı sponsorluk anlaşması yapıldı.  Anlaşmanın açıklandığı toplantıda konuşan Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, “Sadece önümüzdeki 10 maçlık bir forma anlaşması değil, şehrin iki firması olarak hareket ederek paydaşlarımızın da kazanacağı keyifli bir yola çıkıyoruz” dedi

Efe Tur ile yapılan anlaşmayla ilgili tanıtım ve sponsorluk bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Imperial Park’ta düzenlenen toplantıya Yavuz ve yönetiminin yanı sıra Efe Tur Genel Müdürü Alper Birant, Efe Tur Yönetim Kurulu üyesi Serap Bıçak, Kocaeli Bölge Müdürü Mehmet Durgun, İzmit Otogar ve Terminaller Müdürü Ömer Kahveci, Eğitim Müdürü Alp Gümüşay ve Halkla İlişkiler Müdürü Elif Çınar katılım gösterdi.

‘EL ELE OMUZ OMUZA’

Toplantıda ilk olarak sözü alan Efe Tur Genel Müdürü Alper Birant, “Öncelikle toplantımıza üzüntüyle başlıyoruz. Afrin’de şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Efe Tur, şu an 25 farklı ile çalışmaktadır. 800 çalışma arkadaşlarımız ve tedarikçilerle birlikte yaklaşık 2 bin 500 personelle çalışmaktayız. Parlayan bir yıldız olmak istiyoruz. Yeni açılacak hatlarımızla birlikte ilerleyen dönemlerde çalışmalarımız başlayacak. Kocaelispor ile göğüs reklam sponsorluğu çalışması başlattık. İlerleyen günlerde de el ele omuz omuza destekleyerek şehrin takımını şehrin firması ile buluşturuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

‘YOL ARKADAŞLIĞIMIZ BAŞLADI’

Toplantıda konuşan Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum hem üzüyor hem kaygılandırıyor. Toplum olarak da her türlü sorunla başa çıkacağımıza da inanıyoruz. Bugün Kocaelispor için önemli bir gün. Mehmet Sadık Efe, benim idolümdür. Bu şehir için çok kıymetli bir marka bıraktı. Aynı markayı yıllardır bayrağını dalgalandıran şehrimizi ve markayı temsil eden bir firma ile yol arkadaşlığımız başladı” şeklinde konuştu.

‘KEYİFLİ BİR YOLA ÇIKIYORUZ’

Konuşmalarına devam eden Başkan Yavuz, “Kocaelispor artık geçmişten gelen borçlarıyla anılmıyor. Kamu borcu olmayan 3-4 takımdan biriyiz. Eski günlerimize doğru yol alıyoruz. Efe Tur’a bizlerle birlikte yola çıktıkları için teşekkür ediyoruz. Büyüyen Efe Tur’un büyüyen organizasyonlarında Kazan Kazan sloganıyla hareket edeceğiz. Kazan Kazan üzerine bir model oluşturmaya çalışıyoruz. 350 bin kişinin her gün temas ettiği bir organizasyonla hareket edeceğiz. Sadece önümüzdeki 10 maçlık bir forma anlaşması değil, şehrin iki firması birlikte hareket ederek paydaşlarımızın kazanacağı keyifli bir yola çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme: 02 Mart 2018 11:52
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X