Eriklitepe'de Ekipler tam gaz!
Kocaeli'nin doğal güzelliklerinden biri olan Ereklitepe'ye beklenen kar yağışı gerçekleşti. Kar yağışının ardından bölge adeta beyaz bir örtüyle kaplandı ve ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekmeye başladı.
Kar yağışının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolların açık tutulması için yoğun bir çalışma yürütüyor. Ekipler özellikle özel araçlarla bölgeye gitmek isteyen vatandaşlar için yolları sürekli açık tutmaya çalışıyor. Ancak vatandaşlardan kar lastiği ve zincir gibi önlemleri almaları isteniyor.
"KAR LASTİĞİ ŞART"
Sosyal medya üzerinden bölgeyle ilgili yapılan yorumlar, vatandaşların Ereklitepe’ye olan ilgisini gözler önüne seriyor. Bir kullanıcı, “Yollar sürekli açılıyor, aktif. Yoğun olabiliyor bazen. Kar lastiği şart,” diyerek yolların durumu hakkında bilgi verirken, başka bir kullanıcı, “Muhteşem!” diyerek kar manzarasının güzelliğine dikkat çekti.
EKİPLER YOĞUN ÇALIŞIYOR
Ereklitepe'de şu an kar yağışı devam ederken, ziyaretçilerin güvenliği için ekipler çalışmalarını sürdürmekte. Bölgeye gitmek isteyenlerin hem hava şartlarını hem de ekiplerin uyarılarını dikkate alması öneriliyor. Eğer siz de beyaz örtüyle kaplanan Ereklitepe'nin tadını çıkarmak istiyorsanız, uygun ekipmanlarınızı hazırlayın ve bu doğal güzelliğin keyfini çıkarın!