
EMEP ve DEVA’dan TÜPRAŞ İşçilerine Tam Destek
Tüpraş işçilerinin günlerdir Rafineri önünde verdikleri mücadeleye destek büyüyor. Deva Partisi İl Balkanı Yunus Katı ve İl Teşkilatı, Emek Partisi Genel Merkez Başkan Yardımcısı Arzu Erkal, İl Başkanı İlhami Şahbaz ve il teşkilatı işçilere destek verdi.
İşçilerle birlik ve beraberlik mesajlarını paylaşan siyasi parti yöneticileri, işçilerin mücadelelerini sonuna kadar yanında olup desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti. Partiler, tüm Kocaeli halkını Tüpraş işçilerine destek vermeye davet etti.
İl teşkilatı ile birlikte işçilerin yanında olan Deva Partisi İl Başkanı Yunus Katı, işçilerin haklı olduğunu belirten Katı şunları ifade etti; "TÜPRAŞ işçisinin haklı mücadelesinde Deva Partisi olarak hep buradayız" dedi.
Emek Partisi Genel Merkez Başkan Yardımcısı Arzu Erkal'da Kocaeli halkını TÜPRAŞ işçisine destek vermeye davet ederek şunları dile getirdi; "Bakın biz Şubat ayından bu yana bir kampanya sürdürüyoruz yasaksız özgür eylem kampanyası Meclise bu kanun teklifini milyonlar olarak sunalım ve grev yasaklarına hep birlikte bir son verelim. Kocaeli Halkı Tüpraş işçisine sahip çıkmak zorunda Tüpraş işçisi kazanacak biz kazanacağız" dedi.
- Toplam 1 yorum

Kentli 01:03 - 01 Mayıs 2025
İşçiler dertli esnaf dertli memur dertli derdi olmayanlar tef çalıp oynuyorlar.Ahiret,te kızgın sacların üstünde oynarlar inşallah.