08 Aralık 2018 08:10

En Uygun Fiyatlarlar Paykasa Kartı Satın Alın ve Güvenli Ödemelerinizi Gerçekleştirin

 

Paykasa’nın en önemli özellikleri arasında kartın her zaman gizlilik içerisinde kullanılabilmesinde yatar. Tamamen sizi koruma odaklı olan kart, hiçbir banka bilginizi ya da kredi kartı-debit kartı gibi detaylarla sizi uğraştırmaz. Bankanız ile alakanız olmadan ödemelerinizi Paykasa ile anlaşmalı siteler üzerinde yapabilme olanağını size vermektedir. Eğer ki paykasa alişlemi yapmak ve bunu uygun fiyat alternatifi ile gerçekleştirmek istiyorsanız, doğrudan paykasamerkezi.com sitemizi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Fiyatlarımız Günceldir ve Sizler İçin Piyasadaki En İyisini Sağlamaya Çalışıyoruz?

Her fiyat, döviz kuru baz alınarak yapılır ve bunun TL karşılığı hedeflenir. Ama biz yine de hizmet payı gibi ücretleri daha da uygun hale getirerek sizlere paykasa kart satışı noktasında beklentilerinizi alabilmeyi istiyoruz. Bunun içinde piyasalarda en uygun fiyat alternatiflerini sunma gayesinde çalışmakta ve Euro para birimindeki Paykasa kartlarının satışlarını sağlıyoruz. Tek yapmanız gereken sitemize giriş yapmak ve Canlı Yardım ekipleri ile irtibat kurmak olacaktır.

Paykasa Kartını Satın Aldığımda Bana Bilglier Nasıl Gelecek?

Siz kart için ödemeyi belirttiğimiz hesaba aktardıktan sonra kartın bakiyesi ne ise onunla beraber tüm bilgiler e-posta, sms ya da diğer online yollardan biri ile gelebilir. Size tüm gereken bilgi sağlanacaktır. O yüzden 16 hanelik numara, Güvenlik Kodu ile Son Kullanma Tarihi bilgileri ödemenizi yaptıktan kısa bir süre sonra sizlere aktarılır.

 

Güncelleme: 08 Aralık 2018 10:10
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X