Enginyurt, Kürşat Yılmaz’a ateş püskürdü
08 Ocak 2023 18:57

Enginyurt, Kürşat Yılmaz’a ateş püskürdü

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından Kocaeli'nin öz evladı Kürşat Yılmaz'ın yaptığı açıklamalar DP Ordu Milletvekili hadisiz Cemal Enginyurt'u çileden çıkardı.Milletvekili kimliği ile ekranlarda külhanbeyi edalarıyla önüne gelene racon kesen Enginyurt, Kürşat Yılmaz'ı hedef alarak canlı yayında, "Ne yapacaksın bizi mi öldüreceksin? Tehdit mi ediyorsun milleti sen? Yeter artık "dedi

 

Flash TV'de katıldığı yayında konuşan Cemal Enginyurt, Kürşat Yılmaz için 'mafya babası' dedi sonra da açtı ağzını yumdu gözünü... "Sinan Hoca Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yaparken, Sinan Hoca ülkücülük yaparken sen hapishanede niye yatıyordun? Ne suç işledin de yatıyordun hapishanede?" diye soran Cemal Enginyurt  şöyle devam etti:

Öldürtmezsen namertsin!

"Bir ülkücü ölmüş, iki kız çocuğu babası ölmüş. Ne yapacaksın bizi mi öldüreceksin? Tehdit mi ediyorsun milleti sen? Yeter artık. Haddini bilsinler. İşleri güçleri tehdit. Ne yapacaksın öldürecek misin? Öldürmezsen namertsin. Vurmazsan namertsin. Sinan Ateş ülkücü değil demek Kürşat Yılmaz'a mı kaldı?"

Kürşat Yılmaz ne demişti?

Kürşat Yılmaz, Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’e ilişkin açıklama yapmış, Yılmaz  açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

Bir şahlanış olacak. Kolay mı sanırsınız. Tarih küllerinden doğacak. Önümüzü mü açacaklar mı sanırsınız. Kırılacak zincirler, yıkılacak duvarlar. Tarih Türk’ü yazacak. Verilmeden mücadele galip mi gelinecek sanırsınız…İşte batıl ile hakkın mücadelesi bin yıldır vardı, bugün yine karşı karşıyayız. 2023 yeni bir başlangıç yılı olacak. Türkiye’nin yükseliş sürecini engellemek isteyen istihbarat yapıları, tek tek adımlarını atıyor. Bu yüzden yaşanacaklara karşı uyanık olmak, birliktelik içinde vakur hareket etmek zorundayız.Mensubiyet şuuru ile büyüdüğümüz, yetiştiğimiz Ülkü Ocakları, akabinde siyasi hayatımızı sürdürdüğümüz Milliyetçi Hareket Partimiz zan ve hizan altında bırakmaya çalışan sosyal medyada bir güruh söz konusudur.

Bizler bu teşkilatın evlatları olarak her zaman ve her daim nefesimizin yettiği son güne kadar liderimizin ve teşkilatlarımızın emrinde olmaya devam edeceğiz. Fitneye yer vermeden üstümüze kurulan oyunlara aldırmadan mücadelemize devam edeceğiz. Yılmadan, yıkılmadan ve bir milim bükülmeden mücadelemizi sürdüreceğimizi kimse aklından çıkarmasın… Mersin’de 17 Mart 2022 yılında 19 yaşında şehit edilen Adana Ülkü ocaklarına bağlı Emrullah Kaplan kardeşimiz unutulmamalıdır. Ülkücü katili ülkücü olamaz. Türk Silahlı kuvvetlerinde general bir zamanlar ülkü ocaklarında genel başkan olsalar da bu kurumlara sızmış FETÖ ajanlarıdır ancak.

Yılmaz'dan Engin Yurt'a cevap gecikmedi

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk’e konuşan Yılmaz, “Ben, seçim atmosferi öncesi vatandaşı uyandırıyorum” dedi ve şunları kaydetti:

Yakınlarımla paylaştım, eğer Sinan Ateş FETÖ'cüyse, onun öldürülmesi kararını veren, bu ocak genel başkanı da olsa o derece FETÖ'cüdür. Ülke bu atmosfere girmişken tezgah altında yapılan bir oyun bu. Başka bir şey değil. Ama bilerek veya bilmeyerek kullanılıyor insanlar. Türkiye'yi ateşe sürükleten direkt CIA direktörüdür. Ben, bu oyunlara gelinmemesini açıklamamda izah ettim. Sinan Ateş FETÖ'cü olabilir. Ama öldürme emrini veren kimse, o da bence FETÖ'cüdür. Bugün polis teşkilatında, diğer kamu kuruluşlarında on binlerce FETÖ'cü var. Ben de 17 yıl FETÖ'cülerin tezgahları sonucu cezaevinde yattım. Bana çok tekliflerde bulundular, bunlar ifadelerimde var. Ben böyle diyorum ama bazıları anlamak istediği gibi anlıyor.

 

Güncelleme: 08 Ocak 2023 19:23
BENZER HABERLER
Phama sol
kaan uçar masaüstü
X