ERDOĞAN'DAN PEKER AÇIKLAMASI: Süleyman Soylu'nun yanındayız
26 Mayıs 2021 13:40

ERDOĞAN'DAN PEKER AÇIKLAMASI: Süleyman Soylu'nun yanındayız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarının hedefinde olan Süleyman Soylu için "İçişleri Bakanımızın yanındayız" dedi.

“YARGIYA TESLİM EDECEĞİZ”


Sedat Peker’in Binali Yıldırım'ı oğlu üzerinden hedef alındığını söyleyen Erdoğan, "Şimdiye kadar nasıl şahsımız, partimiz ve çalışma arkadaşlarımız üzerinden ülkemize yönelik hiçbir saldırıya eyvallah etmediysek bu tezgahı da Allah'ın izniyle bozacağız" diye konuştu. Cumhurbaşkanı, yurtdışına kaçan suç çetesi mensuplarını da yakalayarak yargıya teslim edeceklerini söyledi.


YENİ ANAYASA MESAJI


Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:
Bu uzlaşma tablosu yeni anayasa çalışmaları için de ümit vericidir. Siyaset kurumunun, demokrasimizin kazanımlarını ve milli iradeyi siyasi tarihimize mühürleyecek yeni bir Anayasa yapacağına inanıyorum. İnşallah, yeni Anayasa da milletin vicdanından, milletin kanaatinden çıkacak; yarınlarımıza, gelecek nesillere bırakacağımız en değerli miras olacaktır


"SEÇİM HAZİRAN 2023'TE"


Ülkemizi suç örgütleri üzerinden kıskaca almak ve bundan siyasi sonuçlar üretme peşindeler. Seçimin 2023'te yapılacağını defalarca tekrarlamış olmamıza rağmen, erken seçim teranesi tutturanların sueyi nereden aldıkları açık. Boşuna uğraşmayın seçim Haziran 2023'tedir” dedi.

Güncelleme: 26 Mayıs 2021 13:42
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X