Gençlerimizle aramıza yalanın, fitnenin girmesine izin vermeyeceğiz
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP’lilerin barınma eleştirilerine cevap verdi
Yurt kapasitesinin öğrenci sayısını karşılayamaması ve ev kiralarının yüksek olması nedeniyle konaklama sorunu yaşayan üniversite öğrencileri "Barınamayanlar Hareketi" adı altında eylemler başlattı. İzmit’te de bir grup öğrenci, Cumhuriyet Parkı’nda eylemlerine devam ediyor.Geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanı Harun Yıldız'lı ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet vakit kaybetmeden sözde yurt bulamayan ve dışarıda kalan öğrencileri ziyaret etti.Ziyaretleri sırasında hükümeti eleştirerek gençlere imkan sağlayacaklarını ifade etti.
O kişiler ile ilgili Kocaeli Valisi Seddar Yavuz açıklama yaptı.
O gençlerin bazılarını Kocaeli ile ilgili hiçbir ilgisinin olmadığını ifade eden Yavuz, “İlimizde yurt kapasitesinin yetersiz olduğu gerekçesi ile eylem yapan gençlerin bir kısmının farklı şehirlerden geldiği ve İlimizle irtibatının olmadığı ayrıca eyleme katılan gençlerin hiçbirinin yurt talebi olmadığı tespit edilmiştir” diye belirtti

Aramıza yalanın, fitnenin girmesine izin vermeyeceğiz
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, barınma sorunlarına dikkat çekmek için Cumhuriyet Parkı’nda nöbet tutan sözde öğrencileri ziyaret eden ve bu durumu siyasi bir zemine çekme gayreti içerisinde olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın açıklamalarına karışıklık sosyal medya hesabı üzerinden göndermede bulundu. Başkan Ellibeş” Gençlerimizle aramıza yalanın, fitnenin girmesine izin vermeyeceğiz.Sosyal medyada farklı provakasyonlara geçit vermeden, 19 yıldır olduğu gibi daima gençlerimizin yanındayız.“ifadelerini kullandı.
