15 Kasım 2018
09:10
GİNKO BİLİM,HAYAT BİLGİSİ OKULU'NA KİTAP ULAŞTIRDI
Ginko Bilim, Hayat Bilgisi Okulu'na kitap ulaştırdı
Kocaeli Üniversitesi'nde KHK ile ihraç edilen Barış İmzacısı 19 akademisyenin oluşturduğu Kocaeli Dayanışma Akademisi, kurulan Hayat Bilgisi Okulu ile yoluna devam ediyor.
Ginko Bilim, kenti terk etmeyerek öğrencileriyle birlikte olmaya devam eden akademisyenlere çıkardığı kitap serisinden bir seçkiyi dayanışma adına armağan etti. Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan ve adını dünyanın yaşayan en eski ağacından alan Ginko Bilim, yeni çıkardığı bilim ve evrim kitaplarından oluşan bir seçkiyi, Kocaeli Üniversitesi’nden KHK ile ihraç edilen Barış İmzacısı akademisyenlerin kurduğu Hayat Bilgisi Okulu'na armağan etti.
Kitapları teslim alan akademisyenler, bunun Hayat Bilgisi Okulu kütüphanesinin ilk armağanı olduğunu belirterek, Ginko Bilim'e çıktığı yolda başarı diledi ve dayanışma içinde olacaklarını ifade etti.
Güncelleme:
15 Kasım 2018 11:10