Güney,
24 Nisan 2021 10:18

Güney, "İyi olursa Ekrem Abisinden, kötü olursa Tahir Başkan’dan"

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, köylerde hummalı şekilde asfaltlama çalışması yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “mıcır istedik vermiyorlar” şeklinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından eleştirilmesinin haksız olduğunu belirterek, “İki kamyon tuz için Ekrem İmamoğlu’na teşekkür edenler, aylardır köy yollarını asfaltlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne sitem ediyor. Amaç vatandaşa hizmet olmalı” dedi.

TEK TARAFLI AÇIKLAMA


Güney şunları söyledi: “İzmit Belediyesi’nden akıllara durgunluk veren, yine kurnazlık kokan bir gece yarısı açıklamasıyla karşı karşıya kalfık. Tek taraflı mecburiyet ve şart koşan, ilgili ilgisiz kendisi dışındaki herkesi zan altında bırakan bu açıklamada özetle deniyor ki, ‘Köy yollarına stabilize malzeme dökülecekmiş, Valilikten bu malzemeyi almak için bir taş ocağında çalışma ruhsatı istenmiş, 9 aydır cevap alınamamış, bu sırada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de kendilerine malzeme vermiyormuş. Köy halkımıza, muhtarlarımıza, çiftçilerimize duyurulurmuş!’


İYİ OLURSA KENDİLERİNDEN

 

“İzmit Belediyesi’nin iyi olursa Ekrem Abisinden, kötü olursa Tahir Başkan’dan yaklaşımının son örneklerinden birini bu açıklamayla yaşamış olduk. Hatırlanacağı üzere, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz kış aylarında yoğun kar yağışı sırasında görev alanı ayırt etmeksizin greyderleri, kar küreme araçlarını İzmit yollarına sokarken, İzmit Belediyesi İBB’den iki tane tuzlama aracı getirtip, Ekrem Abilerine teşekkür üstüne teşekkür etmişlerdi. Yine hatırlanacağı üzere Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nde vatandaşımızı ortada bırakmayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın çabasına karşın bu projenin onda biri etmeyen Ekrem Abilerinin Kiptaş evleri daha evla sayılmıştı.”


BIRAKIN MALZEME VERMEMEYİ,İŞİ KENDİSİ YAPIYOR


“Fethiye Caddesi’nin yenilenmesiyle ilgili kendilerine açık çek kesen Büyükşehir Başkanımız, neden bu kadar iyi niyetli diye malum anlayış tarafından tefe koyulmadı mı? İzmit Belediyesi’nin benzer tutumu bu son açıklamalarında da kendini gösterdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bırakın mıcır vermemeyi, vatandaşımızdan gelen her talebe anında yanıt verip, personeli, araçları ve malzemeleriyle bu yolları kendi yapıyor. Daha geçen hafta Gökçeören-Çeribaşılar Mahallesi arasındaki 13 km’lik yol çalışmasını yerinde inceledim. Büyükşehir ekipleri harıl harıl çalışma yapıyordu. Amaç vatandaşımızın işini görmek ve şehrimizde yardımlaşmayı artırmaksa, İBB’nin iki kamyon tuzuna teşekkür edenlerin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu üstün gayreti karşısında takdirlerini iletmesi gerekir. Bunun yerine bütün bunları görmezden gelip, işi bizi çalıştırmıyorlar demeye getirmeleri bulundukları makamın hala ne anlama geldiğini anlamadıklarını gösteriyor. Unutulmamalı ki; belediye başkanlığı her fırsatta yakınma, dert yanma yeri değil; hizmet üretme yeridir.”

Güncelleme: 24 Nisan 2021 10:34
BENZER HABERLER
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
medyanos
Toyota
X