Halise Okan’dan örnek proje
12 Temmuz 2020 13:06

Halise Okan’dan örnek proje

İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Enver Okan’ın eşi Halise Cankeser Okan, her kese örnek olacak bir projeyi başlattı. 3 yıl önce Bursa Orhangazi’de başlatılan eski ve kullanılmayan oyuncakların tamir edilerek ihtiyacı olan çocuklara gönderilme çalışması için ilçede oyuncak toplamaya başlayan Halise Okan, daha çok sayıda çocuğun gülmesi için yola çıktığın söyledi.

“Atma Projesi” adıyla, Muammer Kavazoğlu’nun başlattığı sosyal çalışmaya, “Senin eskin başkasının yenisi olabilir” sloganıyla katılan Halise Okan, 28 Temmuz tarihine kadar eski, yeni, kırık tüm oyuncakların kendisine teslim edilebileceğini söyledi. Telefon numaralarını da paylaşan Halise Okan, teslim edilmek istenen oyuncakların verilecek adresten alınabileceğini de ifade etti.

Proje kapsamında toplanan oyuncaklar elden geçirilip, kırık ve bozuk olanlar onarılarak yenilenip, ihtiyaç sahibi çocuklara teslim ediliyor. Kurban Bayramı’nda çok sayıda çocuğun yüzünün bu hediyelerle gülebileceğini söyleyen Halise Okan, Körfez’in de bu anlamlı çalışmaya katılmasını, bu tarihe kadar teslim edilecek oyuncakların ilçe adına götürüleceğini belirtti.

Teslim edilecek oyuncakların aşağıda ki telefona mesaj atlılarak bildirilebileceği belirtildi.

İletişim :  İletişime MESAJ yoluyla geçmenizi önemle rica ediyorum.

Telefon 05342223691 / 05327374781

Facebook HalıseCankesen Okan

İnstagramhalisecankesenokan

 

 

 

 

Güncelleme: 12 Temmuz 2020 13:06
BENZER HABERLER
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
medyanos
Toyota
X