Hazır mısın İzmit! Ağaçlar kitap açacak
10 Mayıs 2022 11:11

Hazır mısın İzmit! Ağaçlar kitap açacak

13 Mayıs Cuma saat 07:30 İzmit (yürüyüş yolu) Cumhuriyet Bulvarı'nda ağaçlarda kitap açacak.

12’ncisi düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı öncesi, tarihi çınar ağaçlarına 5 bin kitap asılacak. 13 Mayıs Cuma günü, İzmit Cumhuriyet Bulvarı’nda(yürüyüş yolu) Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın katılımıyla, saat 07:30'da başlayacak olan etkinlikte, Büyükakın okula giden öğrenciler, işe giden vatandaşlar ve kitapseverler ile hep birlikte ağaçlardan kitap toplayacak.

“2 yıllık hasretin ardından kitapseverler tekrar bir arada”

12’nci Kocaeli Kitap Fuarı 14-22 Mayıs tarihlerinde kapılarını açacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kitap Fuarı, 2 yıllık hasretin ardından kitapseverlerle tekrar bir araya gelecek. Bu yıl Kitap Fuarı, Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. 9 gün boyunca her gün sabah 10.30, akşam 21.00 saatleri arasında açık kalacak.

 

“Stantlarda milyonlarca kitap, kitapseverleri karşılayacak”

Fuarda 315 yayınevinin açacağı stantlarda milyonlarca kitap, kitapseverleri karşılayacak. Fuara farklı bir hava katacak olan çadırlarda 70 sivil toplum kuruluşu yer alacak. 380 yazarın katılacağı 123 söyleşi ve 550 imza programının yer aldığı 673 etkinlik düzenlenecek.

 

 

Güncelleme: 10 Mayıs 2022 14:11
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X