Hürriyet’in matematiği kahkahaya boğdu: “Ne dedi, ne dedii?”
28 Mayıs 2025 11:50

Hürriyet’in matematiği kahkahaya boğdu: “Ne dedi, ne dedii?”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in kendini başarılı göstermek için AK Parti dönemi yapılan 115 daire ile kendi döneminde yapılan 11 dairenin satış gelirini eşit gösterme çabası, pes dedirtmişti. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Hürriyet’in vatandaşı bu denkleme inandırmak için yarım saat dil dökmesine esprili bir gönderme yaptı.

HABER MERKEZİ Tüm haberleri

OLAY VİDEO

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’dan olay video. Dokuzlar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in AK Parti döneminden kalan 115 daire, 2 villa, 5 işyeri ve 1 süper market yeri satışından elde edilen geliri, kendi döneminde yaptırılan 11 dairenin satışıyla eşitleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e videolu gönderme yaptı.

YALANA İNANDIRMAK İÇİN DİL DÖKTÜ

Hürriyet’in Erenler Mahallesi’nde kat karşılığı yaptırdığı daireler önünde yarım saat boyunca vatandaşı bu denkleme inandırmak için dil dökmesi, AK Parti döneminden kalan Vadi İzmit Konutlarındaki yerlerle ilgili eksik bilgi vermesi de dikkat çekiciydi. Hürriyet, Vadi İzmit’ten 115 daire kaldığını belirtirken, 2 villa, 5 iş yeri ve 1 süper market yerini söylemedi.

YALANDA SINIR TANIMIYOR

Yaklaşık 3 yıl önce satılan bu yerlerin satışından İzmit Belediyesi 70 milyon TL gelir elde etmişti. İşte bu geliri, hiç çekinmeden iki yıl sonra kendi döneminde kat karşılığı yaptırılan 11 daire ile eşleştirip, Vadi İzmit Konutları’ndan kalan mülkleri küçümseye kalkan Hürriyet, “Vadi İzmit’ten (123 parça bağımsız mülk) 70 milyon TL, 11 daireden 75 milyon TL” kazandığı şeklinde bir karşılaştırma yaptı. İnsanın adeta aklıyla alay eden, yalanda sınır tanımıyor dedirten bu açıklamaya AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’dan videolu gönderme geldi. Dokuzlar’ın “Ne dedi, ne dedi?” diye paylaştığı video izleyenleri kahkaya boğdu.

Güncelleme: 28 Mayıs 2025 11:51
BENZER HABERLER
emel durak masaüstü
lunapark
efe vinç
kaan uçar masaüstü
bemove beyza erenkaya masaüstü
noıx masaustu
X