İlçe yöneticisinden geri dönenlerden ilginç istek
20 Eylül 2021 08:37

İlçe yöneticisinden geri dönenlerden ilginç istek

MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur’un geri dönün çağrısı sonrası 2 günde 184 kişi MHP İzmit’e üye oldu. Geri dönüşler devam ederken İzmit İlçe Yöneticisi Murat Örnek’ten ilginç bir çıkış geldi. Örnek partiye geri dönenlerden oy pusulalarını çekmelerini, çekmedikleri taktirde kendilerine asla inanmayacağını ifade etti

Ahmet Yalçınöz’ün isitifasından sonra MHP İzmit İlçe Başkanlığına atanan Kemal Okur geçtiğimiz Perşembe günü yaptığı çağrıda başka partiye geçenlere geridön çağrısında bulunmuştu. Okur yaptığı açıklamada, “Fiziken başka yerde, fikren aramızda bulunan değerli kardeşlerim. Kapımız da gönlümüz de açıktır. Liderimizin izinde kutlu davamızın yolunda, Üç hilalimizin gölgesinde kucaklaşma vaktidir. Taş yerinde ağırdır sözüne istinaden, sizler burada değerlisiniz. Fikrinize yaşattığınız bu hasrete son verme zamanıdır. Yarım bıraktığınız çaylar hala sıcaktır, yarım bıraktığınız sohbetler hala koyudur. Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır” ifadelerini kullanmıştı.

184 KİŞİ GERİ DÖNDÜ

Okur’un çağrısı sonrası 2 günde toplam 184 kişi MHP’ye geri döndü. Partiye dönen isimler için bir rozet programı yapacaklarını ifade eden Başkan Okur, “Yapmış olduğumuz çağrıya, icabet eden bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim. İki gün içerisinde 184 vatandaşımız kapımızı çaldı ve üye formunu doldurdu yapılan incelemeler neticesinde, 25 Eylül pazartesi günü yapacağımız programla üyelerimizle birlikte olacağız ve kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

“ASLA İNANMAM”

Partiye geri dönüşlerin devam ettiği süreçte İzmit İlçe Yöneticisi Murat Örnek’ten ilginç bir çıkış geldi. Ahmet Yalçınöz döneminde teşkilat başkanlığı yapan Örnek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Devlet Bahçeli’nin "Bir kere satan, bin kere satar" sözünü hatırlatarak MHP’ye dönen isimlerin oy pusulasını paylaşmasını istedi. Örnek kendi oy pusulasını paylaştığı paylaşımda, “’MHP’ye dönen, aldatıldım diyen, Ülkücüyüm diyen, sandıkta MHP'ye oy atarken benim gibi boy fotoğrafı ile resmini paylaşsın. Aksi takdirde asla inanmam.!” İfadelerini kullandı.

Güncelleme: 20 Eylül 2021 08:40
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
TÜRKEŞ'Çİ 09:56 - 20 Eylül 2021

Çıkar 184 kişinin listesini tarihleri ile ortaya koy bizde gereğini yapalım biz dönenlerden olmadık ama siz satanlardan oldunuz kimimi başbuğ u sattınız başbuğ u bak bakalım etrafına talamandan teyyare selam söyle o yare resim istermiş kimsin sen

0 Beğenmedim
BENZER HABERLER
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
medyanos
Toyota
X