“İYİ PARTİ İKTİDARINA ÇOK AZ KALDI”
İYİ Parti İzmit 3. Olağan Kongresi bugün gerçekleşiyor. Kongrede İl Yöneticisi Banu Aykan ve Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ayşegül Babacan yarışacak. Kongrede konuşan Pelin Çoştur Filiz;” İYİ Parti çocuklarınızın güvende olacağı başta gençlerimiz olmak üzere hiçbir vatandaşımızın çaresiz kalamayacağı adil ve kazanımların hep birlikte paylaşılacağı çağdaş ve güzel bir ülke için tek çıkış yoludur. Umudun partisidir”
İYİ Parti İzmit 3.olağan Kongresi bugün Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor. Mevcut başkan Pelin Çoştur Filiz’in tekrar aday olmadığı kongrede geçtiğimiz gün Hakan Tamer’in Banu Aykan lehine adaylıktan çekilmesiyle Kongrede İl Yöneticisi Banu Aykan ve Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ayşegül Babacan yarışacak. Saat 12.00’de başlayan kongreye Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Cevat Saraç, İzmit İlçe Başkanı Pelin Filiz Coştur Filiz ve çok sayıda partili katıldı.
CHP’DEN YOĞUN İLGİ
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanı Engin Taşdemir, Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Murat Karaturp, Demokrat Parti İzmit İlçe Başkanı Nuray Macit, İzmit İlçe eski Başkanı Ufuk Turan, İlçe Başkanları, DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük, ve çok sayıda partili katıldı. 430 delegenin o kullanma hakkı bulunan Kongrede 32 yönetim kurulu üyesi 114 il delegesi belirlenecek.
“SINIRLARIMIZ KEVGİRE DÖNDÜ”
Kongrede konuşan İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Çoştur Filiz;” 20 yıllık tek parti iktidarı ve ucube sistem milletimize cumhuriyet tarihini en kötü günlerini yaşatıyor, yoksunluk yolsuzluk hat safhada. Her türlü liyakatsizlik umarsızca hüküm sürüyor. İktidar eliyle desteklenen bir sosyal yozlaşma yaşıyoruz.. Devlet aklı ortadan kalktı. Dünya sefalet liginde bir numaraya yükseldik, kara para aklama liginde gri listede enflasyonda şampiyonluğa gidiyoruz. Sınırlarımız kevgire döndü. Saraylarını evi sanıyorlar, görgüsüzlüğü erdem diye yutturuyorlar.
“İYİ PARTİ İKTİDARINA ÇOK AZ KALDI”
Utmadığımızı görünce de sansür yasası ile ülkemizi orta çağa çekmeye çalışıyorlar. İYİ Parti tüm bu olup biteni öngörenler tarafından kuruldu. İYİ Parti çocuklarınızın güvende olacağı başta gençlerimiz olmak üzere hiçbir vatandaşımızın çaresiz kalamayacağı adil ve kazanımların hep birlikte paylaşılacağı çağdaş ve güzel bir ülke için tek çıkış yoludur. Umudun partisidir. Artık vatanını ve milletini her şeyin önünde tutan Atatürk’ün gösterdiği yolda ve Cumhuriyet’in kurucu değerleri ışığında ilerleyen İYİ Parti iktidarına çok az kaldı. Makam iftirası ile değil milletin ittifakı ile kurulan 13. Cumhurbaşkanı gönlümüzün Cumhurbaşkanı olacaktır. İzmit İlçemize yeni bir başkan seçme zamanı geldi. Bu kongre sorunların çözümüne katkı sunmak isteyenlerin, iyilik yolunda gece gündüz çalışmayı göze alabilenlerin kongresi.